TPS:n naiset jatkaa Suomen Cupissa

Sunnuntai illassa nähtiin tiukka vääntö Suomen Cupin jatkopaikasta, kun Helsinki United kohtasi kotonaan Turun Palloseuran. Tasaisen matsin päätteeksi TPS jatkaa kilpailussa voitettuaan luvuin 4-6.

Helsinki United aloitti ottelun erittäin vahvasti ja pääsikin jo 2-0 johtoon, ennen kun ottelua oli ehtinyt kulua edes kolmea minuuttia. Tämän jälkeen alkoi TPS pelaamaan Milla Nordlundin johdolla, joka teki ottelun seuraavasta viidestä osumasta neljä. Näiden osumien välissä HU:n Hanna-Riitta Tölli pääsi kaventamaan lukemia ja helsinkiläiset pääsivät vielä viimeisessä erässä yhden maalin päähän. Aivan ottelun lopussa TPS pääsi pelaamaan ylivoimaa, jonka seurauksena ottelu ratkesi lopullisesti,  kun Jenna Saario kävi laittamassa 4-6 loppulukemat taululle.

”Tässä oli cupin suolaa muillakin mausteilla. Vastustaja pelasi omilla vahvuuksillaan hienon pelin ja punnersi alussa 2-0 johtoon. Ei yhtään negatiivinen juttu, että jouduttiin vähän painettakin sietämään. Uskon, että se jengi mikä karsinnoissa kohtaa tuon joukkueen niin joutuu hiemän hikeä valuttamaan. Meillä tavoitteiden mukaisesti askel eteenpäin neljän joukkoon cupissa, kova juttu”, kertoi TPS:n päävalmentaja Aki Vilander ottelun jälkeen.

***

TPS-miesten osalta Suomen Cup jatkuu keskiviikkona 17. marraskuuta Kupittaan Palloiluhallissa Happeeta vastaan. Panoksena on pääsy Suomen Cupin finaalitapahtumaan eli välieriin. Finaalitapahtuma pelataan Kupittaan Palloiluhallissa 7.-9. tammikuuta.