TPS:n johto ei riittänyt loppuun asti

TPS:n johto ei riittänyt loppuun asti

TPS joutui kärsimään tappion keskiviikkoiltana pelatussa F-liigan ottelussa, kun se sai vieraakseen liigassa ensimmäisenä olevan Classicin. Vain kolme ottelua tällä kaudella hävinnyt Classic oli vielä perässä ennen ottelun viimeistä erää, mutta onnistui siitä huolimatta nappaamaan kaikki kolme pistettä lukemin 3-5.

Kotijoukkue TPS onnistui aiheuttamaan Classicille yhden heidän kolmesta tappiostaan tällä kaudella, kun joukkueet kohtasivat syyskaudella Tampereella. Aikaisemmin tällä kaudella pelatussa ottelussa TPS oli parempi rangaistuslaukauskilpailun jälkeen ja tällä kertaa kotona vielä ennen viimeistä erää näytti siltä, että turkulaiset ryöstäisi jälleen sarjakärjeltä pisteitä.

Miko Kailialan, Toni Salmisen ja Janne Hoikkasen osumien ansiosta TPS lähti viimeiseen erään 3-2 johtoasemassa. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan Classic hyödynsi kotijoukkueen hieman heikomman kolmannen erän ja onnistui saamaan pallon TPS:n verkkoon kolmesti. Ottelu päättyi näin Classicin 3-5 voittoon ja kaikki kolme pistettä matkaa vieraiden mukana Tampereelle.

”Maalin johdossa päästiin lähtemään kolmanteen erään. Ei kuitenkaan kovasta yrityksestä huolimatta saatu revittyä taululle tuon suurempaa eroa ja lukemat pysyivät turhan tasaisina. Classicin tasoituksen jälkeen he saivat vielä meidän kannaltamme varsin epäonnisen maalin ja kun näissä pienten marginaalien otteluissa jokaisella maalilla on merkitystä, niin tuosta ei enää noustu”, kertoo TPS:n päävalmentaja Santeri Raatarila.

”Kokonaisuus oli kuitenkin meiltä selkeästi parempi kuin esimerkiksi Cup:n välierässä. Suunta on siis oikea, vaikka tappio kaiveleekin tällä hetkellä erittäin paljon. Oppi talteen ja eteenpäin”, Raatarila lopettaa.