TPS:lle tappio rankkareilla – Trekselle hattutemppu

TPS:lle tappio rankkareilla – Trekselle hattutemppu

TPS koki tappion perjantai-illan kärkikamppailussa, kun KrP haki pisteet Kupittaalta rankkareiden jälkeen.

Ottelu alkoi kärkikamppailulle sopivasti tiukoissa tunnelmissa ja avausmaalia saatiin odotella aina ensimmäisen erän paremmalle puoliskolle asti, mutta lopulta KrP onnistui iskemään pallon Oskari Fäldenin selän taakse. Aleksi Ahokas nosti Palloseuran tasoihin viitisen minuuttia myöhemmin, mutta myös KrP:n osuttua kertaalleen lähdettiin tauolle 1-2 -lukemissa.

Toisessa erässä nähtiin kaksi maalia ja molemmista vastasi TPS. Ensin Peteris Trekse iski pelin tasoihin ylivoimalla ja erän lopussa Tuomas Ojalan laukaus kimposi puolustuksen kautta maaliverkkoihin.

Päätöserän alkupuolisko oli mustavalkoisille haastava ja näätälauma iski kolme maalia putkeen. Kun ottelua oli jäljellä viitisen minuuttia, lähti Seura hakemaan tasoitusta ilman maalivahtia. Trekse iski ensin mustavalkoiset maalin päähän ja hetkeä myöhemmin sama mies viimeisteli hattutemppunsa iskemällä pelin tasoihin.

Jatkoajalla ei saatu selvyyttä paremmuudesta, vaan ensimmäisen kohtaamisen tavoin lähdettiin ratkaisua hakemaan rankkareilta, jotka tarjosivat melkoista silmäkarkkia kauniiden maalien ystäville, mutta kotiyleisön pettymykseksi lisäpiste lähti lopulta Nokialle lukemin 5-6.

Kuva: Anssi Koskinen