TPS Salibandyn harraste- ja kilpailutoiminta keskeytyy maaliskuun loppuun asti

TPS Salibandyn harraste- ja kilpailutoiminta keskeytyy maaliskuun loppuun asti

Koronavirusepidemiaan COVID-19 ja Suomen hallituksen ohjeistuksiin sekä Suomen Salibandyliiton linjauksiin perustuen TPS Salibandy keskeyttää harraste- ja kilpailutoimintansa maaliskuun loppuun asti.

– Päätös on valitettava monen seuratoimijan ja -harrastajan osalta, mutta ympäröivän tilanteen vuoksi varmasti tarpeellinen. Haluamme olla vastuullinen toimija ja huolehtia omista jäsenistämme kuin omalta osaltamme olla mukana rajoittamassa mahdollista epidemian leviämistä, TPS Salibandyn toiminnanjohtaja Toni Autio kommentoi.

Salibandyliiton hallitus linjasi eilen, että pääsarjojen osalta kilpailutoiminta pysäytetään toistaiseksi ja muiden valtakunnallisten sekä alueellisten sarjojen osalta pelikausi päättyy välittömästi kauden 2019-2020 osalta.

TPS Salibandyn osalta harraste- ja kilpailutoiminnan keskeyttäminen 31. maaliskuuta asti tarkoittaa, että harjoitukset ja seuran tapahtumat ovat tauolla suositusten mukaisesti. Keskeytys koskettaa kaikkia seuran ikäkausi- ja harrastetoimintoja:

  • harrastetoiminta (aluejoukkueet, juniorikerhot, lapsi-aikuinen-ryhmät, SPT- ja erityisliikunta)
  • Kilpajuniorijoukkueet
  • aikuisten kilpa- ja harrastetoiminta

Seuran toimiston henkilökunta siirtyy etätöihin toistaiseksi ja seuran toimisto on suljettu. Toimiston henkilökunta jatkaa työskentelyään aktiivisesti varautuen erilaisiin skenaarioihin loppukauden osalta ja suunnitellen sekä työstäen tulevaa kautta.

Seuratoimijat ja -harrastajat voivat olla yhteydessä työntekijöihin normaalisti sähköisten yhteydenottokanavien kautta. Seuran viestinnästä vastaa toiminnanjohtaja Toni Autio (toni.autio@tpssalibandy.fi, 0400 866 440).