TPS kiinni kolmeen pisteeseen tiukan kamppailun jälkeen

TPS:n miehet kohtasi tänään Kupittaalla LaSB:n. Turkulaisjoukkue lähti otteluun ennakkosuosikkina, mutta kolme pistettä tuli tänään vasta tiukan kamppailun ja yllättävien vaiheiden jälkeen.

Vierasjoukkue tuli selkeästi paremalla jalalla ensimmäiseen erään ja se sai luotua hyviä paikkoja pallonhallintansa johdosta. LaSB:n painostus palkittiin yhdeksännen minuutin kohdalla, kun Joni Puolakka laittoi vierasjoukkueen 0-1 johtoasemaan. Lahtelaiset meni noin kaksi minuuttia ennen erän päättymistä vielä 0-2 johtoon Konsta Lehtosen osumalla.

Toisessa erässä nähtiin aivan toisenlainen TPS ja kun erää oli ehditty pelaamaan vasta viisikymmentäkahdeksan sekuntia, niin Toni Salminen onnistui kaventamaan pelin ylivoimaosumallaan. LaSB onnistui myös ylivoimalla, jonka jälkeen alkoikin TPS:n rynnistys. Marius Suominen onnistui ensin, kun toista erää oli kulunut neljätoista minuuttia. Tämän jälkeen TPS onnistui vielä ennen erän loppua kahdesti.

Viimeinen erä pelattiin hyvin jännittävissä tunnelmissa, kun Konsta Lehtonen onnistui ottelussa toistamiseen ja toi vierasjoukkueen tasoihin. TPS onnistui karkaamaan jo kahden maalin päähän Lauri Stenforsin ja Tuomas Ojalan osumilla, mutta LaSB piti ottelun jännittävänä loppuun asti kaventamalla pelin vielä neljä minuuttia ennen ottelun päätöstä. Ottelun lopullisen niitin laukoi Ojala illan toisellaan ja näin TPS onnistui taistelemaan itselleen kaikki kolme pistettä numeroin 7-5.

”Ensimmäisessä erässä lähdettiin hieman luistamaan perusasioista. En kuitenkaan halua ottaa mitään pois LaSB:lta, joka pelasi hyvän ja pirteän ensimmäisen erän. Positiivisena asiana nostettakoon, että myös näin poissaolojen keskellä meiltä löytyy joukkueesta leveyttä ja pystyimme tänäänkin tulemaan takaa ohi sekä suorittamaan kolmen pisteen arvoisesti”, kertoi TPS:n päävalmentaja Santeri Raatarila ottelun jälkeen.