TPS kaatoi Loiston ensimmäisessä puolivälierässä – ”Nousujohteinen esitys”

LOPPUTULOKSEN TARJOAVAT:

Naisten edustusjoukkue aloitti puolivälieränsä voitolla, kun FBC Loisto kaatui Kupittaan Palloiluhallissa 8-3.

Ottelu alkoi mustavalkoisten hallinnassa, mutta vierailijat iskivät avausmaalin erän puolivälin jälkeen. Seraina Fitzi kuitenkin kuittasi puolitoista minuuttia myöhemmin ja ensimmäiselle tauolle lähdettiin 1-1 -lukemissa.

Toinen erä oli mustavalkoisten juhlaa myös tulostaululla. Milla Nordlund iski taululle 2-1 ja Ina Leminen tuplasi johdon hetkeä myöhemmin. Meri-Helmi Höynälä iski 4-1 -johtomaalin ja Nordlundin toisella osumalla peli oli 5-1, kun toista erää oli jäljellä viitisen minuuttia. Maalit eivät kuitenkaan loppuneet vielä tähän, vaan Jenna Saario ja Sofia Leino iskivät kaksi nopeaa maalia ja toiselle tauolle lähdettiin 7-1 -johtoasemassa.

Päätöserässä Loisto iski kaksi kavennusta, joista toisen ylivoimalla. Näiden välissä Veera Kuosmanen iski Palloseuran kahdeksannen osuman. Mustavalkoisten maalilla Noora Vuorela torjui 12 kertaa.

”Hyvä fiilis, että saatiin homma käyntiin voitolla! Tänään nähtiin aika nousujohteinen esitys. Alussa näkyi vähän pieni pelitauko ja hermostuneisuus, mutta tultiin hyvällä energialla ja parannettiin pelin edetessä. Nyt vaan tämä peli nopeasti pöytälaatikkoon ja katseet kohti maanantain peliä.”