TPS joutui taipumaan tiukan kamppailun jälkeen

Kupittaalla nähtiin perjantaina tiukka kamppailu Suomen cupin finaalipaikasta, kun Classic ja TPS kohtasivat toisensa välierä ottelussa.

Turkulaiset menivät 0-1 johtoon Mikko Hautaniemen osumalla, kun ottelua oli ehtinyt vierähtää vain viisitoista sekuntia. Myös Classic sai otteluun räjähdysmäisen alun tasoittaessaan pelin vain neljätoista sekuntia Hautaniemen maalin jälkeen.

Toista erää oltiin ehditty pelata reilu minuutti, kun Classicin Ville Lastikka painoi tamperelaiset johtoon. Erässä ei muita osumia nähty vaan molempien joukkueiden tiivistä puolustamista.

TPS ei tasakentällisillä onnistunut tasoituksessa joten joukkue lähti hakemaan sitä ylivoimalla ottaen maalivahdin pois. Tämä kuitenkin kostautui kahteen otteeseen ja ottelun loppunumeroiksi tuli 4-1 tamperelaisten hyväksi. Classic jatkaa tuloksella Suomen cupin finaaliin.

”Päällimmäisenä tietysti iso harmitus tappiosta. Ottelu oli tuloksellisesti tasainen ja molemmilla oli omat hetkensä. Ikävä kyllä meidän osalta kliinisyys puuttui tänään, emmekä saaneet siirrettyä omia paikkojamme tulostaululle”, kertoi TPS:n päävalmentaja Santeri Raatarila ottelun jälkeen.