TPS joutui taipumaan kotonaan

TPS hävisi tänään kotonaan finaalisarjan neljännen ottelun lukemin 2-4. Classic siirtyi näin voitoissa 3-1 johtoon ja sarja on seuraavassa ottelussa Tampereella ensimmäistä kertaa katkolla.

Ensimmäinen erä väännettiin tasaisissa merkeissä ja ottelu oli aina erän loppuun asti maaliton. Seitsemäntoista minuuttia ehdittiin odottaa, kunnes Classicin kovassa vireessä oleva hyökkääjä Ville Lastikka laukoi vieraat johtoon. Puolitoista minuuttia ehti Lastikan osumasta kulua, kun Classic siirtyi Eemeli Salinin maalilla jo 0-2 karkumatkalle.

Eemeli Akola laittoi taululle 0-3 lukemat ja tämä osuma jäi erän ainokaiseksi. Tamperelaiset lähtivät viimeiseen erään mukavassa johdossa, mutta kotijoukkue TPS tuli vielä peliin mukaan Olli Laineen osumalla. Classic sai kuitenkin katkaistua TPS:n kirivaiheen nopeasti, kun Sami Johansson laukoi Classicin neljännen osuman Oskari Fäldenin taakse. Mikko Hautaniemi onnistui vielä kaksikymmentä sekuntia ennen loppua kaventamaan lukemia.

”Classic oli tänään juuri tuon verran parempi. He käyttivät paremmin maalipaikkansa hyväkseen ja näin olivat pari maalia edellä. Nyt on vain voittoja tarjolla jos mielii jatkoon, kaasu vain pohjaan ja pelille. Classicin katkaisu mahdollisuudesta huolimatta samalla latauksella mennään jokaiseen peliin”, kertoo TPS:n puolustaja Olli Laine ottelun jälkeen.