TPS heilutti Steelersin verkkoja yhdeksän kertaa

TPS heilutti Steelersin verkkoja yhdeksän kertaa

TPS:n miehet nappasi täydet kolme pistettä, kun se kohtasi Kupittaalla sarjassa toiseksi viimeisenä olevan Steelersin. Ottelu päättyi lukemiin 9-4 ja tämän myötä TPS nousi sarjataulukossa jo toiselle sijalle.

Kotijoukkue tuli otteluun ryminällä ja se onnistui heiluttamaan verkkoja ensimmäisessä erässä jopa viidesti. Toisen erän alkuun Miko Kailiala onnistui ylivoimalla lisäämään tepsin johtoa, jonka jälkeen Janne Hoikkanen laittoi taululle 7-0 lukemat. Tämän jälkeen alkoi Steelersin loppukiri ja joukkue onnistui tekemään ottelun seuraavat neljä osumaa. TPS:n Marius Suominen katkaisi Steelersin loppukirin, kun ottelua oli noin kolmekymmentä sekuntia jäljellä. TPS onnistui viel kertaalleen ja näin ottelu päättyi kotijoukkueen 9-4 voittoon.

”Tärkeä voitto tottakai. Kotiedusta taistellessa ei voida yhtään pistettä jättää ottamatta varsinkaan ennakkoon heikompia vastaan. Hyvä että laajalla rintamalla tulee onnistumisia, mutta paljon jäi vielä kaikille varaa parantaa. Pelin läpivientiä varmasti tullaan kehittämään, kun pelit tästä kovenee. Yhden pelin viikkotahti sopii nyt hyvin ohjelmaan, niin saadaan täysi viikko harjoitella ja viikonloppuna pelata”, kertoi TPS:n puolustaja Janne Nurminen ottelun jälkeen.