TPS hakee jälleen kolmea pistettä, kun vastaan asettuu Steelers

TPS hakee jälleen kolmea pistettä, kun vastaan asettuu Steelers

Huomenna TPS:n miehet kohtaa sarjassa toiseksi viimeisenä olevan Steelersin. TPS hakee jälleen kolmea pistettä karvaisevan SPV tappion jälkeen, kun taas Steelers tarvitsee kipeästi pisteitä selviytyäkseen pudotuspeleihin.

TPS lähtee etsimään kadonnutta pelivirettään SPV tappion jälkeen, kun se saa vieraakseen Steelersin Hämeenlinnasta. Sarjassa viidentenä oleva TPS haluaa päästä takaisin voittojen tielle, kun vastaan asettuu sarjan toiseksi viimeinen Steelers, joka on voittanut tällä kaudella liigaotteluistaan vain kolme. Viimeksi kun joukkueet kohtasivat, oli turkulaisjoukkue parempi luvuin 4-12.

”Meidän 5vs5 peli on oli varsin tehotonta, kun taas SPV oli tehokas omissa paikoissaan. Steelers näytti kotonaan syksyllä ensimmäisessä erässä, että laiskalla asenteella heitä ei tulla voittamaan. Mitään ihmeellisiä muutoksia ei tarvitse SPV tappion jälkeen tehdä. Ehjä treeniviiokko alle ja terävämpää viimeistelyä lauantaina niin pisteet jäävät Turkuun”, kommentoi TPS: pelaajista Ville Hirvisuo.

TPS siis kohtaa lauantaina kotona Kupittaalla Steelersin, johon myös tällä kertaa rajallinen määrä katsojia on tervetulleita