Tepsillä haussa seitsemäs perättäinen voitto

Tepsillä haussa seitsemäs perättäinen voitto

TPS:n miehet lähtevät hakemaan jo seitsemättä perättäistä voittoa, kun Tikkurilan Tiikerit saapuvat keskiviikkona Kupittaalle. Hyvässä vireessä oleva TPS on tällä hetkellä sarjassa seitsemäntenä yhdeksän pelin jälkeen ja huomisella voitolla olisi mahdollista nousta OLS:n ohi kuudenneksi.

Tikkurilan Tiikerit matkaa Turkuun hakemaan sarjan avaus pisteitä. Vielä ilman pisteitä oleva joukkue makaa sarjassa viimeisenä, kun se on hävinnyt seitsemästä pelistään kaikki seitsemän. Vaikka Tiikerit ovat pelanneet hyvin, eivät he ole saaneet käännettyä tiukkia pelejä edukseen.

”Keskiviikon otteluun lähdetään täysin oma tekeminen keskiössä. Mielessä ei ole mikään muu kuin voittoputken jatkaminen. Peli ei saa mennä passiiviseksi katseluksi, vaan meidän täytyy pystyä olemaan aloitteellisia ja laittaa asioita tapahtumaan. Mikäli pelistä muodostuu kovinkin hidastempoinen, niin Tiikerit saavat sen oman mahdollisuutensa tehdä pelistä meille hankala. Pyritään siis olemaan valmiita pelaamaan heti ottelun alusta alkaen”, kertoo TPS:n päävalmentaja Santeri Raatarila.