”Sama alkukauden trendi hieman jatkui”

TPS kohtasi keskiviikkona Vantaalla EräViikingit. Hyvin tasainen vääntö pelattiin pidemmän kaavan mukaan, kun TPS ratkaisi 4-5 lukemiin päättyneen ottelun vasta jatkoajalla.

Turkulaiset jatkoivat voittoputkea Vantaalla. Tasainen vääntö alkoi tiedustelevissa merkeissä ja ensimmäisessä erässä nähtiin vain yksi maali, joka tuli TPS:n ylivoimalla. Miko Kailiala syötti Jere Niemelälle, joka laukoi liigan avausmaalinsa.

Toisessa erässä oli taas tepsillä hankalaa ja EräViikingit rokotti kolmesti. Kolmannen erän jälkeen peli oli tasan 4-4, josta seurasi jatkoaika. Ottelun ratkaisijaksi nousi Ville Hirvisuo, joka laukoi Lauri Stenforsin syötöstä kaksi pistettä TPS:lle. Ottelu oli Hirvisuolle runkosarjassa 200.

”Sama alkukauden trendi hieman jatkuu, joudutaan tekemään karmea duuni yhden maalin eteen jas sitten itse päästetään vähän helppoja maaleja, kun ei puolusteta totutun hyvin. Kumminkin kokonaisuutena oltiin mielestäni parempi joukkue tänään. Hyvä taisteluvoitto, eteenpäin”, kommentoi pelin jälkeen TPS:n puolustaja Lauri Stenfors.