Paristot täynnä kohti Porvoota

Paristot täynnä kohti Porvoota

Perjantaina 8. päivä pelataan jälleen yksi kärkikamppailuista kun TPS naiset matkaa Porvooseen PSS:n vieraaksi. TPS:n lailla PSS on aloittanut alkukautensa vahvasti kolmella voitolla ensimmäisestä neljästä ottelustaan, raapien yhden pisteen enemmän kuin turkulaiset. Molemmilla joukkueilla on edellisestä pelistä kiitettävä määrä aikaa, joten joukkueet lähtevät otteluun hyvin levänneinä.

TPS voitti viimeksi 2. päivä Tampereen Classicin rangaistuslaukauskilpailulla ja loukkaantumisista kärsinyt joukkue varmasti kaipasi vähän enemmän valmistautumis aikaa. Tepsin päävalmentaja Aki Vilander on silti hieman huolissaan loukkaantumisista, vaikka peli onkin näyttänyt kulkevan mukavasti.

”Ehjä harjoitusviikko alla. Asenne ollut kunnossa ja laadullisesti alkaa kokoajan enemmän näkymään joukkueessa lainehtiva potentiaali. Loukkaantumistilanne on toki ollut heikonlainen pitkin syksyä ja pientä taistelua tämä tulee sen varjossa olemaan joulutauolle asti. Onneksi ei ole kukaan sortunut selittelyyn, vaan ollaan keskitytty seuraavaan otteluun. Pitää myös sanoa, että Wirmon farmipelaajat Ronja Niemi ja Melisa Aydemir ovat myös täyttänyt ruutunsa mahtavasti pelaamisellaan”, Vilander kertoo.

Vilander tiedostaa perjantaisen vastustajan laadun ja tietää mitä pisteiden tuominen Turkuun vaatii.

”Nälkää on tehdä vielä kovempi tulos kuin viime viikonloppuna. Se vaatii strategisesti ja laadullisesti nyt täysin napakymppiä, koska vastassa on sarjan kokenein ja rutinoitunein vastustaja, joka on omaa peliä jauhanut kohta vuosikymmenyksen samalla sapluunalla”, lopettaa Vilander.