Oskari Saari liittyy miesten valmennustiimiin – ”Fiilis on tosi hyvä!”

Oskari Saari liittyy miesten valmennustiimiin – ”Fiilis on tosi hyvä!”

Urheilun ja urheilumedian monitoimimies Oskari Saari liittyy miesten joukkueen valmennustiimiin.

47-vuotias Saari oli jo vuonna 1994 mukana ensimmäisissä salibandyn EM-kisoissa, joten historia lajin parissa on pitkä. Lähivuosilta Saari muistetaan maajoukkueen joukkueenjohtajana, Salisudet kolmosesta Suomi-sarjaan nostaneena valmentajana ja EräViikinkien valmentajana kaudella 2021. Saari on innoissaan Palloseuran tarjoamista mahdollisuuksista.

”Fiilis on tosi hyvä! TPS on ammattimaisuudessaan ja kiinnostavuudessaan taatusti aivan kärkeä suomalaisessa salibandyssä. Siksi päätöstä ei tarvinnut kauan kypsytellä. Itse asiassa Pertun (Kytöhonka) kanssa keskustelimme jo pari vuotta sitten mahdollisuudesta valmentaa TPS:ssa, mutta silloin kuvio ei toteutunut siviilikiireiden takia.”

Keskustelut valmennuksesta aloitettiin tulevaa kautta ajatellen, mutta keskustelujen jälkeen Saari liittyy miesten edustusjoukkueen valmennustiimiin jo täksi kaudeksi.

”Ensi kaudesta keskusteltaessa kävi ilmi, että joukkueella saattaisi olla minulle käyttöä jo meneillään olevalla kaudella ja halusin tarttua tähän mahdollisuuteen. Lähden mukaan tosi motivoituneena ja tekemään kaikkeni sen eteen, että voin omalta osaltani auttaa joukkuetta menestymään tällä kaudella.”

TPS:n urheilujohtaja ja ensi kaudella myös miesten päävalmentajana toimiva Kytöhonka tervehtii ilolla Saaren hyppäämistä mukaan TPS:n miehistöön.

”Kuten Oskari mainitsikin, keskustelimme ensimmäisen kerran mahdollisuudesta pari vuotta sitten. Olemme olleet yhteyksissä sen jälkeenkin ja keskustelleet paljon salibandyn ulkopuolisistakin asioista. Halusin Oskarin mukaan ensi kaudelle, sillä hänen mukanaan saamme tähän valmennustiimiin ja joukkueen hyväksi melkoisen kasan laaja-alaista kokemusta urheilusta. Hienoa, että Santeri (Raatarila) ja hän löysivät yhteisen sävelen myös tämän kauden osalta, sillä olemme tällä kaudella toimineet miehissä suunniteltua kapeammalla lajivalmennustiimillä, Kytöhonka päättää.