Oilers lopussa ohi – “Odotan joukkueen muistavan minkä seuran paitaa me kannetaan päällämme”

Oilers lopussa ohi – “Odotan joukkueen muistavan minkä seuran paitaa me kannetaan päällämme”

TPS:n Espoo-tupla starttasi perjantaina vieraskaukalossa Oilersia vastaan. Pari erää tahtipuikkoa selkeästi heiluttanut TPS ei kuitenkaan kyennyt ehjään 60 minuuttiseen ja Oilers piti pisteet Espoossa lukemin 8-6 (2-1, 1-3, 5-2). 

Päävalmentaja Janne Kainulainen sadatteli heikkoja hetkiä.

“Pelattiin tänään taas 50 minuuttia ihan hyvää salibandyä, mutta se ei näissä peleissä riitä, kun mustat hetket on todella mustia. Vastustajan maalivahti otti hienoja koppeja, mutta näillä luoduilla maalipaikoilla olisi pitänyt kahden erän jälkeen olla isommassa johdossa. Onneksi päästään huomenna huikean kotiyleisön eteen pesemään kasvoja.”

TPS-kapteeni Miko Kailiala on palannut loukkaantumisen jälkeen kaukaloon väkevästi ja Miklu palkittiinkin tänään TPS:n parhaana. Kapteeni ruoski joukkuettaan ja odottaa tasonnostoa lauantain kotiotteluun Indiansia vastaan.

Miko Kailiala oli matsin positiivisin suorittaja

“Harmittaa paljon. Epäkypsä esitys meiltä tänään. Kaveri anto kyllä mahdollisuuden voittaa, mut näytettiin ottelun ratkaisuhetkillä ihan junnujengiltä. Paljon on petrattavaa sekä yksilö- että viisikkotasolla jatkoa ajatellen. Huominen tulee nopeesti ja odotan joukkueen muistavan minkä seuran paitaa me kannetaan päällämme ja mitä se meiltä edellyttää.”

TPS-Indians la 14.12. klo 18.30, Kupittaan palloiluhalli

Liput ennakkoon Tiketistä