”Nälkä kasvaa syödessä”

Rankat Ankat matkasi sunnuntaina Kupittaalle TPS:n vieraaksi. Vain neljätoista pistettä tällä kaudella kerännyt vierasjoukkue joutui taipumaan TPS:n käsittelyssä maalirikkaan ottelun jälkeen.

TPS onnistui jatkamaan voittoputkeaan lukemin 7-4, kun vastaan asettui Rankat Ankat. TPS:n maalipyssy Milla Nordlund laukoi alkutahdit ottelulle, jonka jälkeen Tiina Hoikkala onnistui pistämään jo 2-0 lukemat taululle. Rankat Ankat kampesi itsensä maalin päähän ja TPS:n kapteenin Jenna Saarion osumasta huolimatta onnistui vieraat tasoittamaan pelin toisen erän lopulla. Joanna Kaasalaisen maalin ansiosta turkulaiset lähtivät viimeiseen erään johtoasemassa.

TPS aloitti viimeisessä erässä maalinteon Meri-Helmi höynälän ylivoima osumalla. Vieraat tuli vielä kertaalleen maalin päähän, jonka jälkeen Aino Järvinen teki TPS:n voittomaalin. Seraina Fitzi kaunisteli lukemia vielä ottelun lopussa, kun Rankat Ankat haki tasoitusta ilman maalivahtia. TPS keräsi kotonaan kaikki kolme pistettä ja kasvatti voittoputkeaan jo uskomattomaan yhteentoista perättäiseen otteluun.

”Olen kyllä todella ylpeä meidän joukkueesta. Nälkä kasvaa syödessä ja teemme kaikkemme, että voittoputki jatkuu. Vielä ei olla mitään voitettu ja ratkaisupelit on vasta edessä. Tästä on erittäin hyvä jatkaa kohti kevättä ja pudotuspelejä”, TPS:n kapteeni Jenna Saario kommentoi pelin jälkeen.