Naisille tärkeät revanssipisteet Classicista – sunnuntaina Koovee kotona

Naisille tärkeät revanssipisteet Classicista – sunnuntaina Koovee kotona

TPS:n naiset hakivat pudotuspelitaistelun kannalta tuikitärkeät kaksi pistettä Classicin vieraana ja kuittasi samalla viime viikonlopun kotitappion. TPS oli jo kolmessakin pisteessä kiinni, mutta Classic kiri tasoihin pari minuuttia ennen täyttä aikaa. Jatkoajalla ei ratkaisua nähty, mutta rangaistuslaukauskilpailussa Noora Vuorela otti kaikki kiinni – loppulukemiksi 4-5 RL (2-1, 1-1, 1-2).

TPS:n päävalmentaja Lari Molkka kiitteli joukkueen pelivalmiutta.

“Oltiin huomattavan paljon valmiimpia pelin alussa kuin viikko sitten. Jouduttiin kuitenkin takamatkalle. Pari maalia omista erheistä edelleen tuli, mutta ne jäi nyt vähiin. Kolmannen erän alku oli terävä ja päästiin edelle. Joukkue pelasi todella fiksusti johtoasemassa. Pari jäähyä antoi kaverille mahdollisuuden tulla tasoihin ja vielä jatkoajallakin jouduttiin kyykkäämään minuutin verran. Se selvitettiin ja kun Noora otti kaikki rankkarit kiinni, saatiin kaksi tärkeää pistettä.”

TPS kohtaa sunnuntaina Leaf Areenalla Kooveen. Panokset ovat edelleen tapissa.

“Koovee on ollut meille todella hankala vastustaja viime kaudella ja tälläkin sesongilla he veivät avauskohtaamisen. Pelivälineestä huolehtiminen on huomennakin kaiken A ja O. Yritetään olla suoraviivaisia ja päästä enemmän maalipaikoille, kuin mitä viime peleissä olemme päässeet”, Molkka päätti.

TPS-Koovee su 19.1. klo 18.30 Leaf Areena