Miehille tappio neljännessä finaalissa – TPS 3-7 KrP

TPS koki finaalien kolmannen tappion, kun Nokian KrP haki Kupittaan Palloiluhallista 3-7 voiton.

Neljäs finaali tarjosi taas alusta asti paljon tunnetta ja tapahtumia. Avausmaalia saatiin odotella vajaat yhdeksän minuuttia, mutta lopulta KrP pääsi iskemään vastahyökkäyksestä pallon maaliin. Muutamaa minuuttia myöhemmin tarkka laukaus painui Oskari Fäldenin ohi ja tauolle lähdettiin 0-2 -lukemissa.

Toisen erän alussa mustavalkoisille juotettiin karvasta kalkkia, kun TPS iski kahdesti pallon tolppaan ja KrP iski molempien tilanteiden vastahyökkäyksistä pallon maaliin. TPS päätti käyttää aikalisänsä ja se muutti pelin täysin. Olli Laine räjäytti Kupittaan Palloiluhallin huutoon painaessaan ensimmäisen kavennuksen ja hetkeä myöhemmin Mikko Hautaniemi heitti bensaa liekkeihin iskemällä mustavalkoiset kahden maalin päähän. Kiri ei jäänyt tähän, vaan Waltteri Vesterinen räjäytti Palloiluhallin huutoon vielä kolmatta kertaa ja toiselle tauolle mentiin 3-4 -lukemissa.

Päätöserässä TPS ehti jo tuulettaa tasoitusmaalia, mutta tuomaristo näki, ettei pallo maaliverkkoihin päätynyt. Vain hetki tästä ja KrP sammutti mustavalkoista liekkiä iskemällä pallon maaliverkkoihin. Muutamaa minuuttia eroa oli jo kolme maalia ja loppulukemat 3-7 syntyivät lopussa tyhjään maaliin.

Finaalien voitot ovat nyt KrP:n hyväksi 1-3, eli TPS:n täytyy voittaa kolme seuraavaa ottelua. Finaalit jatkuvat sunnuntaina Raholassa.