Miehet palasivat voittokantaan – Indians-TPS 4-5 ja.

Miehet palasivat voittokantaan – Indians-TPS 4-5 ja.

Miesten edustusjoukkue palasi voittokantaan, kun Westend Indians kaatui jatkoajan jälkeen 4-5.

Mustavalkoiset aloittivat ottelun vauhdikkaasti, mutta ensimmäisestä osumasta vastasi kuitenkin kotijoukkue, kun takana oli reilut kaksi minuuttia. Avauserä eteni tasaisesti, mutta hyvistä paikoista huolimatta lisämaaleja saatiin odotella aina erän loppuun asti. Lopulta Peteris Trekse pääsi iskemään ottelun tasoihin ja tauolle lähdettiin lukemissa 1-1.

TPS aloitti myös toisen erän vahvasti ja tällä kertaa se myös tuotti tulosta, kun Lauri Eloluoto iski pallon maaliverkkoihin. Kuuma ottelu eteni tasaisena ja puolivälin ylityttyä pääsi Indians tasoittamaan lukemat. Seuraavaa maalia saatiin myös toisessa erässä odotella aina erän loppuun asti ja lopulta puolustukselta karannut Alex Eklund pääsi iskemään pallon maaliverkkoihin ja päätöserään lähdettiin lukemissa 2-3.

Kolmas erä oli tasaista vääntöä ja molemmat joukkueet esittivät hyviä suorituksia. Maaliverkkoja heiluteltiin seuraavan kerran erän puolivälin jälkeen, kun Aleksi Ahokas iski mustavalkoisille kahden maalin johdon. Indians kuitenkin kavensi nopeasti ja tasoitti lopulta, kun ottelua oli jäljellä reilu minuutti.

Jatkoajalla ottelun sankariksi nousi TPS:n avausmaalin iskenyt Trekse, joka iski voittolukemat 4-5. TPS:n maalilla Oskari Fälden torjui 12 kertaa.