Junioreiden valtakunnalliset sarjat – Sysimusta viikko

Junioreiden valtakunnalliset sarjat – Sysimusta viikko

P15 joukkueen pelit jatkuivat edellisviikonloppuna Espoossa. Tuloksellisesti mukaan tarttui vähimmäistulos, kun ensimmäisestä pelistä ryhmä nappasi täydet pisteet ja jälkimmäinen ottelu päättyi selkeään tappioon heikon viimeisen erän johdosta. Joukkueen otteet kaukalossa paranevat edelleen koko ajan ja tämä tietää hyvää tulevaisuuden suhteen.

P18 SM-sarja jatkui maaottelutauon jälkeen TPS:n osalta kolmella vierasottelulla. Viikko oli kaikkinensa murheellinen, eikä pistesarakkeeseen putoillut ainuttakaan bonuspistettä. Kolhuja ryhmä sen sijaan kävi hakemassa aina Joensuuta myöden. P18 seilaa tällä hetkellä neljän ottelun tappioputkessa ja avauskierroksen Classic-voitto on enää kaukainen muisto. Ryhmällä ja sen valmennuksella onkin lähitulevaisuudessa paljon töitä tehtävänä, jotta juna saadaan jälleen ohjattua oikealle raiteelle.

Sunnuntaina Leaf Areenan valoissa nähtiin todellinen P21 SM-sarjan huippuottelu, kun Tampereen Classic marssitti kentälle lähes parhaan mahdollisen rosterinsa sarjakärjessä olevaa kotijoukkuetta vastaan. Ottelu ei missään tapauksessa ollut hyvän puolustuspelaamisen malliesimerkki vaan maaleja mätettiin tasatahtiin ja melkoisesti. Vahva Classic käänsi lopulta pelin itselleen viimeisen viiden minuutin aikana kolmella täysosumallaan. TPS johtaa kuitenkin edelleen sarjaa ja Classic kipusi voittonsa myötä iskuetäisyydelle toiseksi.

P21 vastuuvalmentaja Antti Peiponen jakoi tappiosta huolimatta tunnustusta omilleen:

”Onnistuttiin kuitenkin kapealla materiaalilla pelaamaan 55 minuuttia kohtuullisen hyvin, tämä ei vaan riittänyt näin laadukasta vastustajaa vastaan. Kokonaisuutena olen erittäin tyytyväinen joukkueen sitkeyteen ja venymiskykyyn, töitä tosin on vielä paljon jäljellä.”

Kuluvalla viikolla T21 palaa tositoimiin Leafin tiistai-illassa ja vuorossa on paikallispeli sarjakärki SBS Wirmoa vastaan. Viikonloppuna ei junioripelejä Leafilla pelata, ainoana kotiotteluna nähdään miesten 2.divisioonan koitos lauantai-iltana.

 Viime viikojen tulokset:

Sunnuntai 17.10.

P15 TPS vs. FBC Turku 5 – 2, Karhut vs. TPS 11 – 4

Torstai 21.10.

P18SM Karhut vs.TPS 6 – 5

Lauantai 23.10.

P18SM Happee vs. TPS 9 – 3

Sunnuntai 24.10.

P18SM Josba vs. TPS 8 – 6

P21SM TPS vs. Classic 7 – 10

Tulevan viikon kotiottelut Leaf Areenalla:

TI 26.10. klo 18:30 T21SM TPS – SBS Wirmo 

LA 30.10. klo 18:30 M2D TPS – KaKo