Jorma Fiskistä D- ja E-ikäluokkien valmennusvastaava kaudesta 2019-20 alkaen!

Jorma Fiskistä D- ja E-ikäluokkien valmennusvastaava kaudesta 2019-20 alkaen!

TPS Salibandy on tehnyt päätöksen lisätä valmennuspolkuunsa D- ja E- ikäluokille ikäluokkavastaavan kaudesta 2019-20 alkaen. Uuteen pestiin on rekrytoitu jo pitkään loistavaa työtä Turun alueella salibandyn parissa tehnyt Jorma Fisk, joka toimii tällä hetkellä FBC Turun valmennuspäällikkönä. Uuden toimenkuvansa lisäksi Jorma tulee toimimaan kaudella 2019-20 D1-poikien vastuuvalmentajana. Ikäluokkavastaavan sopimus on monivuotinen.

Fisk tulee vastaamaan jatkossa seuramme 10-14-vuotiaiden junioreiden toiminnasta ja hänen tehtävänään on ikäluokkien toiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen entistä enemmän pelaajien yksilöllistä kehitystä tukevaksi. Jormalla on vankka kokemus liikunnan ja salibandyn parista ja mies palaakin 4 vuoden tauon jälkeen mustavalkoisiin täynnä intoa. ”Ylipäätään liikunnan ja harjoittelun monipuolisuus on erittäin tärkeää urheilijan ensiaskeleita otettaessa. Mitä enemmän lapset ja nuoret ovat päässeet oppimaan perusliikuntataitoja heti alkuvaiheilla, sitä helpompi heitä on valmistaa tulevaan. Ylipäätään seuran pelaajapolun vaaliminen sen kehittäminen ovat äärimmäisen tärkeitä asioita tulevaisuutta ajatellen”, Fisk kertoo.

Valmennuspäällikkö Michael Fager on tyytyväinen Fiskin paluusta Palloseuraan: ”Mahtavaa, että saadaan pitkän linjan salibandytekijä mukaan seuramme junioripuolelle. Odotan Fisulta paljon junioritoimintamme kehittämisen suhteen ja uskon, että hänen paluunsa on myös selkeä viesti koko alueen salibandy-yhteisölle siitä, että TPS haluaa kulkea edellä ja tarjota alueen pelaajille tulevaisuudessakin lajin parasta osaamista valmennuspuolella”, Fager kertoo tyytyväisenä.

Lisää Jorman mietteitä tulevasta alla olevasta videohaastattelusta!