TPS:n tyttöpuolen haku kaudelle 2018-19 käynnissä!

TPS:n tyttöpuolen haku kaudelle 2018-19 käynnissä!

TPS:n tyttöpuoli on seuran strategian mukaisesti hakemassa lisää kasvua tulevina vuosina ja etsimme nyt lisää pelaajia hauskaan ja motivoituneeseen joukkoomme. Tarkoituksenamme on tarjota niin kaikenikäisille kuin tasoisillekin pelaajille sopivia kehittymisympäristöjä hauskan pitoa unohtamatta.

Haemme nyt uusia pelaajia seuraaviin ikäluokkiin:

 

 

A-Tytöt (99-syntyneet ja nuoremmat)

Tarkoituksena osallistua syksyn SM-karsintoihin. Pystymme myös tarjoamaan lisäpelejä aina pelaajan tason mukaan Salibandyliigan, 1.divisioonan sekä 3. ja 4.divisioonan peleistä. Nykyisen joukkueen kausi päättyi viime viikolla SM-runkosarjan päätyttyä ja nyt joukkue viettää ylimenokautta harjoitellen kevyemmin.
Kaikki toiminnasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä suoraan A- ja B-ikäluokista vastaavaan valmennuspäällikkö Jukka Ruotsalaiseen.
jukka.ruotsalainen@tpssalibandy.fi

 

B-tytöt (02-03 syntyneet)

(tavoitteena B SM-sarja, joukkue osallistuu myös naisten 3.divisioonaan kaudella 2018-19.)
Joukkueen runko kasaantui viime kauden aikana useammasta Varsinais-suomalaisesta joukkueesta ja ryhmä pelasi kuluvan kauden C-tyttöjen SM-sarjaa. Tulevalla kaudella joukkueen tavoitteena on pelata B-tyttöjen SM-sarjaa sekä myös naisten 3.divisioonaa, joka takaa kaikille joukkueen pelaajille kehitykseen tarvittavia pelejä tarpeeksi.
Joukkueen avoimet harjoitukset ovat käynnissä huhtikuun ajan TIISTAISIN klo 16:30 ja PERJANTAISIN klo 18:30 Leaf Areenalla. Lisätietoja ryhmän toiminnasta saatte valmentaja Toni Koskelta.
 
Toni Koski – 0400 535303 / tonik.koski@gmail.com

 

C-tytöt (04-05 syntyneet)

C-tyttöjen osalta tulevan kauden suunnittelu on vielä kesken. Ilmoitamme ryhmän tilanteesta heti kun saamme suunnitteluprossin valmiiksi. Mikäli teitä kiinnostaa tulevan kauden C-tyttötoiminta, voitte olla yhteydessä seuran valmennuspäällikkö Jukka Ruotsalaiseen.

Jukka Ruotsalainen – jukka.ruotsalainen@tpssalibandy.fi

 

D-F tytöt (06- syntyneet ja nuoremmat)

Viime vuonna seura sai nuorimpiin ikäluokkiin rutkasti uusia pelaajia ja tällä hetkellä seurassa harrastaa noin 50 D-F ikäistä tyttöpelaajaa. Hahmotamme tällä hetkellä tulevan kauden peliryhmiä ja tarkoituksenamme on tarjota peli ja harjoitusmahdollisuuksia usealla eri tasolla kaudella 2018-19. Lopullisen pelaajamäärän selvittyä muodostamme pelaajista harjoitus- ja peliryhmät niin, että jokainen pelaaja tuntee pelaavansa oikeantasoisia pelejä mahdollisimman hauskassa ja motivoivassa ympäristössä. Lisätietoja ryhmän toiminnasta saatte helpoiten seuran valmennuspäälliköltä Jukka Ruotsalaiselta.

Jukka Ruotsalainen – jukka.ruotsalainen@tpssalibandy.fi