Ella ja Eliisa Alanko palaavat TPS paitaan

Ella ja Eliisa Alanko palaavat TPS paitaan

TPS N3 joukkue saa todella kovan luokan vahvistukset, kun Ella ja Eliisa Alanko pukevat TPS paidan päälleen monen vuoden tauon jälkeen. Molemmat ovat TPS kasvatteja.

Ella ja Eliisa pelasivat vielä viime kaudella Tampereen Classicissa naisten salibandyliigaa.
Heidän saavutukset ovat Suomen mittapuussa ylivoimaisia. Suomen mestaruuksia junioreissa ja aikusten sarjoissa, MM mitaleja ja Champion Cupin hopeaa jne.

Ella aloittaa työt Turussa helmikuun alusta ja hän tulee harjoitusvahvuuteen tammikuun lopulla ja on mukana loppukauden peleissä.

Eliisa tulee osallistumaan peleihin, koska asuu vielä Tampereella. Hän harjoittelee Tampereella ja osallistuu N3 peleihin normaalisti.

Ellan ja Eliisan kokemus, urheilullisuus ja maalintekotaito tulevat varmasti auttamaan N3 joukkueen tavoitteita tällä kaudella.

Onhan molemmilla hurja kokemus liigasta, maajoukkueesta ja vielä olla joukkueissa avainpelaajan roolissa.
Lisäksi molemmat pelaajat ovat erittäin hienoja ihmisiä ja esikuvia TPS junioripelaajille.

Joukkue ja valmentaja ovat erittäin tyytyväisiä, että saivat Suomen kärkipään pelaajat mukaan joukkueeseen.

Valmentaja Jani Rantanen arvostaa Ellan ja Eliisan kohdalla sitä, että halukkaita ottajia olisi varmasti ollut kaikki Suomen seurat/joukkueet, mutta he tulevat kasvattajaseuraan ja eikä vain jäähdyttelemään. He tulevat auttamaan joukkuetta ja joukkueen tavoitteita.
Olen käynyt vuorokeskustelua sekä Ellan että Eliisan kanssa pitkään ja nyt vihdoinkin heille oli sellainen polte päästä taas kentälle nauttimaan rakkaasta lajistaan.
Kiitän molempia ja luodaan tästä hyvä jatkumo ensi kautta varten. On sarjataso mikä tahansa! Yhtään peliä ei olla vielä voitettu tai pelattu eli työ jatkuu ja tavoitteet pysyy.

Seuraavat pelit ovat 3.2.2019 Turussa Leaf Areenalla.
TULE KANNUSTAMAAN TPS PRINSESSAT VOITTOON ja näkemään Alangon sisarusten paluu TPS PAITAAN!

 

-Aurinkojumala-