TPS taisteli – Indians nappasi voiton

TPS taisteli – Indians nappasi voiton

Miehet kokivat tappion kolmannessa puolivälierässä, kun Westend Indians nappasi voiton kotikentällään.

Ottelun alku oli mustavalkoisille haastava. Kotijoukkue iski avausmaalin kahden ja puolen minuutin kohdalla, seka kertaalleen avauskympin kummallakin puolella. Kolmannen maalin jälkeen valmennus päätti käyttää aikalisänsä ja se myös tuotti tulosta, kun Waltteri Vesterinen iski vain muutamaa minuuttia myöhemmin taukolukemat 3-1.

Toisessa erässä Palloseura sai peliä kulkemaan alusta asti. Kavennusta saatiin odotella kuitenkin liki erän puoliväliin saakka. Lopulta Pyry Kauppinen pääsi nostamaan käsiä kohti Otahallin kattoa. Indiansin maalille saatiin luotua vaarallisia paikkoja, mutta erän lähestyessä loppuaan pääsi kotijoukkue iskemään taas kahden maalin johdon.

Kolmatta erää oli pelattu vajaat yhdeksän minuuttia, kun Joonas Koskisen laukaus leijaili kauniisti Indiansin maaliin ja mustavalkoiset olivat jälleen maalin päässä. Kovasta kiristä huolimatta maaleja ei enää saatu, vaan Indians viimeisteli 5-3 loppulukemat tyhjään maaliin. Oskari Fälden torjui ottelussa 11 kertaa.

Puolivälierät jatkuvat perjantaina Kupittaan Palloiluhallissa. Ottelu alkaa kello 18.30 ja voit ostaa liput painamalla tästä.