Naisille voitto ensimmäisestä finaalista – Classic kaatui jatkoajalla

Naisille voitto ensimmäisestä finaalista – Classic kaatui jatkoajalla

Naiset nappasivat voiton ensimmäisestä finaalista, kun Classic kaatui kotikentällään.

Kotijoukkue nappasi pallonhallinnan ottelun alussa, mutta mustavalkoiset lähtivät alkurynnistyksen jälkeen kääntämään ottelua itselleen ja tulosta tuli erän puolivälin jälkeen kun Seraina Fitzi iski ottelun finaalien ensimmäisen osuman Meri-Helmi Höynälän esityöstä. Fitzin osuma jäi myös avauserän ainoaksi.

Toisen erän alussa kotijoukkueen ei annettu napata palloa itselleen. Mustavalkoiset iskivät myös ottelun toisen osuman. Laura Rantanen lähti hakemaan maalia, mutta pallo jäi torjunnan jälkeen maalin eteen. Höynälä oli tilanteessa valppaana ja iski pallon maaliverkkoon. Osuma oli erän ainoa.

Päätöserän alussa Classic onnistui kaventamaan. Peli eteni tasaisena ja molemmilla oli paikkansa iskeä palloa maaliin. Tasakentällisin kotijoukkue ei onnistunut ottelua tasoittamaan, joten maalia lähdettiin hakemaan ilman maalivahtia. Mustavalkoiset puolustivat tiiviisti, mutta Classic onnistui tasoittamaan ottelun vain 11 sekuntia ennen loppua ja ratkaisua haettiin jatkoajalta.

Jatkoajalla sankariksi nousi kapteeni Jenna Saario, joka iski pallon maaliin kun takana oli reilut kuusi minuuttia. Noora Vuorela torjui ottelun aikana 18 kertaa.

Finaalit jatkuvat Kupittaan palloiluhallissa sunnuntaina 7.4. 15.00. Liput voit ostaa painamalla tästä.