Naisille täysi pistepotti Oulusta – SSRA 2-8 TPS

Naisten edustusjoukkue jatkaa voittojen tiellä kun SSRA kaatui Oulussa 2-8.

Ottelun avausmaalia saatiin odotella vajaat viisi minuuttia, mutta lopulta Veera Kuosmanen heilutteli maaliverkkoja Eerika Kosken esityöstä. Koski itse pääsi heiluttelemaan maaliverkkoja Olivia Pietilän esityöstä erän puolivälin jälkeen ja tämän myötä ensimmäiselle tauolle mentiin lukemissa 0-2.

Mustavalkoiset saivat toiseen erään nopean osuman, kun Sofia Leino iski ylivoimalla pallon maaliin Meri-Helmi Höynälän syötöstä. Oululaiset iskivät kaksi seuraavaa, mutta Leinon toisella osumalla ero oli taas kaksi. Kun vielä Koski osui toistamiseen ja Noora Rantanen iski illan ensimmäisensä, lähdettiin tauolle lukemien ollessa 2-6.

Päätöserässä Höynälä heilutteli maaliverkkoja kahteen otteeseen ja maalilla yhteensä 9 kertaa torjunut Lisette Blomqvist ei maaleja enää päästänyt, joten pisteet matkasivat Turkuun.

Naisten ottelut jatkuvat perjantaina 10.11. 18.30 kun pelataan kauden toinen paikalliskamppailu.