Naisille tappio – TPS 3-4 Loisto

Naiset kokivat perjantain paikalliskamppailussa kauden toisen tappionsa, kun FBC Loisto nappasi täyden pistepotin lukemilla 3-4.

Ottelun avauserässä nähtiin vain yksi osuma ja siitä vastasivat vierailijat reilun kahden minuutin pelaamisen jälkeen. TPS tasoitti heti toisen erän alkuun Laura Rantasen osumalla, mutta tolppalaukauksia lähemmäs ei toisella kaksikymppisellä päästy.

Päätöserän alussa Milla Nordlund iski 200. osumansa runkosarjassa ja TPS siirtyi 2-1 -johtoon. Hetkeä myöhemmin Eerika Koski tuplasi johdon. Päätöserän lähestyessä puoliväliä pääsi Loisto tasoittamaan ottelun kahdella nopealla osumalla ja muutamaa minuuttia myöhemmin vieraat siirtyivät johtoon.

TPS haki lopussa tasoitusta ilman maalivahtia, mutta maaliverkkoja ei enää heiluteltu. Mustavalkoisten maalilla Lisette Blomqvist torjui 12 kertaa.