Naiset hakivat voiton Sipoosta – ÅIF-TPS 0-7

Naiset hakivat voiton Sipoosta – ÅIF-TPS 0-7

Naiset palasivat voittokantaan, kun ÅIF kaatui kotikentällään 0-7. TPS:n maalilla nollapelin torjunut Noora Vuorela oli pallon edessä 13 kertaa.

Mustavalkoiset aloittivat ottelun vahvasti, mutta ensimmäistä osumaa saatiin odotella reilut viisi minuuttia. Lopulta Olivia Pietilä pääsi tuulettamaan ottelun avausosumaa, joka jäi hyvistä paikoista huolimatta erän ainoaksi.

Toisessa erässä maaliverkot alkoivat heilua enemmän. Ensin Eerika Koski iski 0-2, perään Milla Nordlundin 0-3 ja Jenna Saarion maalilla taululla oli 0-4, kun toista erää oli pelattu kuutisen minuuttia. Erän loppupuolella Koski osui toistamiseen ja Seraina Fitzi viimeisteli taukolukemat 0-6.

Päätöserän ainoasta maalista vastasi Jenina Hämäläinen, joka osui reilun kuuden minuutin pelaamisen jälkeen. Kotijoukkue pääsi lopussa vielä hakemaan kavennusta ylivoimalla, mutta puolustus oli vahvaa ja Noora Vuorela pääsi tuulettamaan kauden ensimmäistä nollapeliään.

Naisten ottelut jatkuvat huomenna Suomen Cupin ottelulla SSRA:a vastaan. Poikkeuksellisesti ottelu ei ole yleisötapahtuma, mutta sitä voi seurata SalibandyTV:n kautta (€).