Yleisörajoitukset jatkuvat 10.1.2020 asti

Yleisörajoitukset jatkuvat 10.1.2020 asti

Lounais-Suomen Aluehallintovirasto on jatkanut kokoontumisrajoituksia alueellaan ainakin 10. tammikuuta 2021 asti. Tämä tarkoittaa TPS:n osalta, että F-liigan miesten ja naisten kotiottelut pelataan ainakin tuohon määräaikaan asti ilman yleisöä.

Miesten osalta tämä koskettaa 6. tammikuuta pelattavaa SPV-ottelua ja 9. tammikuuta pelattavaa Happee-ottelua. TPS-naisten osalta ilman yleisöä pelataan 9. tammikuuta SSRA-ottelu.

TPS:n toiminnanjohtaja Toni Autio on tilanteesta äärimmäisen pahoillaan.

– Emme pysty tässä kohtaa kuin pahoittelemaan tilannetta kumppaneillemme, katsojillemme, jäsenillemme ja kaikille muille läheisille sidosryhmille. Olemme tilanteessa, jossa ei ole voittajia, Autio toteaa.

– Olemme viimeistään alkuviikosta yhteydessä asiakkaisiimme käytännönjärjestelyjen osalta. Toivomme näiden toimenpiteiden auttavan ja varmistavan sen, että selviämme vallitsevasta tilanteesta mahdollisimman pienin vahingoin. Kaikesta huolimatta haluan jo tässä vaiheessa toivottaa kaikille hyvää ja turvallista joulua sekä erittäin sydämelliset kiitokset tuesta kuluneen vuoden aikana!

Lisätiedot ja tiedustelut
Toni Autio
toni.autio (at) tpssalibandy.fi
toiminnanjohtaja
TPS Salibandy