Waltteri Vesterinen ja Jere Niemelä jatkavat TPS-paidassa

Waltteri Vesterinen ja Jere Niemelä jatkavat TPS-paidassa

TPS on solminut jatkosopimukset Waltteri Vesterisen sekä Jere Niemelän kanssa. TPS:n avainpelaajien joukkoon noussut kaksikko viihdyttää näin ollen joukkueen faneja myös jatkossa. 

Waltteri Vesterinen (s. 2002) pelaa nyt kolmatta liigakauttaan (61 ottelua, 28+21=49) ja on nuoresta iästään huolimatta noussut TPS:n avainpelaajien joukkoon. Suomen U23-maajoukkueeseen syksyllä noussut ja TPS-värejä jo kortteliliigasta asti kantanut Vesterinen piti jatkoa TPS:ssä luonnollisena. 

“Loistavat fiilikset jatkaa hyvin toimivassa kasvattajaseurassa, jossa pystyn yhdistämään urheilun ja opiskelun erinomaisesti. Taistelemme joukkueena joka vuosi Suomen mestaruudesta ja se on luonnollisesti tärkeää itsellenikin.”

”Loistavat fiilikset jatkaa hyvin toimivassa kasvattajaseurassa” – Kuva Anssi Koskinen.

Jere Niemelä (s. 2000) siirtyi TPS:n riveihin viime keväänä Divarin SaiPasta, jossa rightin puolustaja oli tehnyt kovaa jälkeä jo useamman kauden ajan. Niemelä on ottanut paikkansa TPS:n kärkikentistä heti debyyttikaudellaan (22 ottelua, 14+10=24) ja säväyttänyt ennakkoluulottomilla otteillaan. Niinikään U23-maajoukkueessa syksyllä debytoinut Niemelä on sopeutunut Turkuun ja mustavalkosiin erinomaisesti. 

“Seurana TPS on jo nyt osoittautunut oikeaksi valinnaksi. Tämä kausi on vasta esimakua siitä mitä on tulossa. Itse Turku kaupunkina on viihdyttävä ja kohdellut loistavasti. Olen sopeutunut tänne paremmin kuin hyvin ja olen iloinen että saan nauttia siitä vielä ainakin kaksi tulevaa vuotta.”

”Turku kaupunkina on viihdyttävä!” – Kuva Anssi Koskinen.