Vuosi 2018 huipentuu miesten osalta Seinäjoella – SPV-TPS lauantain herkkupalana Ruudussa

Vuosi 2018 huipentuu miesten osalta Seinäjoella – SPV-TPS lauantain herkkupalana Ruudussa

Miesten liigasyksyn viimeinen kamppailu TPS:n osalta käydään huomenna Seinäjoella, kun TPS matkustaa SPV:n vieraaksi Seinäjoki Areenalle. Kyseessä on kotijoukkueen juhlaottelu, jossa juhlistetaan SPV:n 25-vuotista taivalta suomalaisen salibandyn parissa. Ottelu on myös joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen, jossa ratkaistaan sarjapisteiden lisäksi myös paikka Suomen Cupin välieriin.

Lauantain kamppailu on kotijoukkue SPV:lle ensimmäinen joulutauon jälkeen, kun taas TPS pelasi eilen kotonaan Kupittaalla, jossa se kaatoi Nokian KrP:n jatkoajalla 5-4 lukemin. Edellisen kerran seinäjokelaiset pelasivat 16.12, jolloin SPV kaatoi kotonaan Porin Karhut murskalukemin 13-5. Punapaitojen ottelut ovat olleet läpi kauden erittäin maalirikkaita johtuen pitkälti SPV:n todella rohkeasta pelitavasta, josta on riittänyt puhetta koko alkukauden ajan.

Vaikka SPV onkin tunnettu erittäin hyvänä kotijoukkueena, lähtee TPS lauantain otteluun itseluottamusta uhkuen. Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen teroitti pelirohkeuden merkitystä perjantain palauttavan harjoituksen jälkeen. ”Uskallus pelata oman identiteetin mukaan selkärangasta on tärkein asia huomisessa matsissa. Osaaminen ja kyvyt on olemassa, nyt vain pitää luottaa itseensä, joukkuekaveriin ja koko joukkueeseen, jotta saadaan vuosi pakettiin voitokkaasti”, Ruotsalainen kertoo.

Lauantain matsi alkaa Seinäjoki Areenalla klo 17:00 ja sitä on mahdollista seurata Ruudun kautta suorana lähetyksenä.

SPV – TPS tulospalveluun

Ruutu + – lähetykseen