Ville Hirvisuo siirtyy ulkomaan kentille

Ville Hirvisuo siirtyy ulkomaan kentille

Ville Hirvisuo, 30, siirtyy keskiviikkona alkavien pudotuspelien jälkeen ulkomaan kentille. Kaudelle 19-20 paluun TPS-paitaan tehnyt ja ennen tämän kauden pudotuspelejä 294 ottelua mustavalkoisissa kellottanut Hirvisuo ei ole edustanut Suomessa pääsarjoissa muita seuroja. 

Urheilujohtaja Perttu Kytöhongan mukaan Ville Hirvisuo kuuluu Miko Kailialan tapaan pelaajiin, joita ei vain markkinoilta lähdetä korvaamaan.

“Toivon mukaan keväällä 300 TPS-liigaottelun rajapyykin ylittävä “Hirvi” oli pitkään joukkueelle äärimmäisen tärkeä, mutta suurelta yleisöltä vähän tutkan alla liikkunut pelaaja. Viime vuosina hänen erinomaisuutensa on käynyt selväksi muillekin. On ihan selvä, että liigan paras kahden suunnan sentteri ja TPS-kasvatti, jättää ison loven. Mutta, se arjen esimerkki on myös jättänyt jäljen moneen pelaajaan.”

Keskiviikkona alkava mestaruusjahti pitää Hirvisuon katseen tiukasti tässä hetkessä uusista tuulista huolimatta. 

“Totta kai isot kiitokset täytyy esittää Suomen hienoimmalle seuralle. TPS-paitaa on aina kunnia kantaa. Ulkomaat veti nyt puoleensa, koska löytyi erittäin hyvin salibandyn ja siviilityön yhdistävä paketti. Sen aika on kuitenkin tuonnempana. Nyt keväällä tehdään kaikki sen eteen, että TPS nostaa kannua kauden päättyessä.”

Ville Hirvisuon ja TPS:n näet puolivälierissä keskiviikosta klo 18.30 alkaen. Liput ennakkoon TIKETISTÄ.