Viides finaali tänään Tampere Areenalla klo 17:00

Viides finaali tänään Tampere Areenalla klo 17:00

Huikea ja tapahtumarikas Miesten Salibandyliigan finaalisarja jatkuu tänään Tampere Areenalla klo 17:00 alkavalla kamppailulla. Illan ottelua isännöivä Tampereen Classic johtaa sarjaa 3-1 voitoin ja niinpä Suomen mestaruus on katkolla sille ensimmäistä kertaa tämän kevään aikana. TPS matkustaa paikalle kuitenkin sillä mentaliteetilla että tamperelaiset joutuvat siirtämään juhliaan, jolloin ottelusarja jatkuisi torstaina Kupittaan Palloiluhallilla kuudennen ottelun merkeissä. Edelliset kaksi joukkueiden välistä kamppailua on tarjonnut salibandykansalle paljon puhuttavaa, kun keskiössä on olleet muutamat kurinpitoon edenneet tilanteet. Ainakin tällä hetkellä näyttää sille, että TPS joutuu otteluun ilman ykkössentteriään Olli Kinnusta, joka sai kahden ottelun pelikiellon edellisessä kamppailussa tapahtuneesta törmäyksestä Joonas Pylsyn kanssa.

TPS lähtee otteluun täynnä taistelutahtoa ja usko sarjan toiseen voittoon on turkulaisleirissä kova. On selvää että mustavalkoisten on käytettävät omat pelin sisäiset momentuminsa paremmin kuin lauantaina, jotta sarja jatkuu myös tämän päivän kamppailun jälkeen. Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen valaa kuitenkin uskoa siihen, että sarjan toinen vierasvoitto on otettavissa tänään. ”Tänään tarvitaan kauden paras TPS kentälle ja uskon, että meillä on olemassa eväät sitä varten olemassa. Joukkue on tullut huikean matkan yhdessä tänne asti pelaamalla yhtenäistä ja taistelevaa salibandya, eikä me aiota siitä lipsua tänäänkään. Lähdetään erä kerrallaan ottamaan niskalenkkiä kaverista ja tuodaan sarja takaisin torstaiksi Turkuun Suomen parhaan kotiyleisön eteen”, Ruotsalainen kertoo ottelupäivän aamuna.

Illan ottelu alkaa Tampere Areenalla klo 17:00 ja koko TPS-joukkue toivoo, että turkulaiskannattajat löytävät myös tänään katsomoon yhtä upeasti kuin edellisissä Tampereella pelatuissa otteluissa.

Classic – TPS tulospalveluun

Ruutu +- lähetykseen