Urheiluseura 2.0

Urheiluseura 2.0

Koronan sekoittamat viime kaudet ovat osoittaneet entistä vahvemmin, kuinka suuri merkitys urheiluseuratoiminnassa yhteenkuuluvuudella ja turvallisuudella on. TPS Salibandy ry, TPS juniorijääkiekko ry ja TPS juniorijalkapallo ry haluavat kukin tahoillaan kehittää omaa toimintaansa, mutta saman suuntaisesti siten, että jokaisella seuratyöntekijällä, toimihenkilöllä tai vanhemmalla on mahdollisuus kokea kuuluvansa joukkueeseen. Parhaassa tapauksessa tämä tuo positiivisia vaikutuksia myös seuratoiminnan ulkopuolelle.

Yhteenkuuluvuuden ja turvallisuuden kehittämisprosessin ensimmäisenä askeleena on kartoittaa nykytilanne. Teemmekin nyt kattavan kartoituksen seurakokemuksesta työntekijöiden, toimihenkilöiden ja vanhempien keskuudessa. Haluamme oppia ja toimia avoimesti ja tämän vuoksi tulemmekin kertomaan yhteisesti kunkin seuran tuloksista, analyysistä ja kehittämissuunnitelmasta koko seuraväelle.

Seurassa toimivat saavat lähiaikoina linkin sähköpostiin, johon toivomme myös sinun vastaavan. Linkistä pääset osaltasi vastaamaan yhteenkuuluvuuden seurakartoitukseen. Tässä hankkeessa toimimme yhteistyössä HedCo Oy:n kanssa. HedCo Oy pitää huolen siitä, että emme tule näkemään sinun henkilökohtaisia vastauksia, vaan näemme ne ainoastaan osana isompaa kokonaisuutta; lajit, roolit jne.

Ainoastaan yhdessä tekemällä pystymme oppimaan ja rohkeasti kehittämään yhteenkuuluvuuden ja turvallisuuden kokemusta seuratasolla. Jokainen voi osaltaan vaikuttaa yhteenkuuluvuuteen niin lajien ja roolien sisällä, kuin myös koko seurayhteisössä. Toivottavasti pystytte osallistumaan kyselyyn ja auttamaan meitä yhteenkuuluvuuden rakentamisessa ja seurakokemuksen kehittämisessä.

Osallistumalla voit vaikuttaa, sinun valitsemallasi tavalla!

TPS Salibandy