Turku pysyy mustavalkoisena – TPS 4-2 FBC Turku

Miesten edustusjoukkue nappasi voiton myös kauden kolmannesta derbystä, kun FBC Turku kaatui Kupittaalla lukemin 4-2.

Ottelun avauserässä nähtiin vain yksi maali ja siitä vastasi vierasjoukkue, kun kellossa oli reilut kaksitoista minuuttia. Molemmissa päissä nähtiin hyviä maalipaikkoja, mutta maalivahdit olivat tarkkoina.

Toisessa erässä myös mustavalkoiset saivat maaliverkot heilumaan. Waltteri Vesterinen iski ottelun tasoihin reilun kahden minuutin kohdalla ja kapteeni Olli Laine vei Palloseuran johtoon muutamaan minuuttia myöhemmin. Vierailijoille tarjottiin erän puolivälissä mahdollisuutta tasoittaa ottelu ylivoimalla, mutta alivoima oli erittäin terävällä päällä ja selvitti tilanteen ilman ongelmia.

Ottelu jatkui kuumana ja vauhdikkaana, mutta seuraava maali iskettiin vasta erän lopussa kun Peteris Trekse tuplasi johdon ja hiljensi vierailijat. BC onnistui kaventamaan päätöserän alussa, mutta sen jälkeen 11 kertaa ottelussa torjunut Olli Kuisma piti maalinsa koskemattomana. Ottelun ollessa viimeisellä kympillään iski Tuomas Ojala loppulukemat 4-2.