TPS:n voittoputki jatkui seinäjoella

Tps matkasi tänään Seinäjoelle, jossa se kohtasi sarjan yhdeksäntenä olevan Nurmon Jymyn. Vierasjoukkue TPS jatkoi tappiotonta putkeaan voittamalla Jymyn numeroin 5-10.

Peteris Trekse aloitti turkulaisten maalinteon ottelun ensimmäisillä minuuteilla, TPS:n johto kuitenkin kesti vain hieman yli minuutin, kun kotijoukkue Jymy tuli tasoihin Jari Hankkion osumalla. Maalista ehti kulua noin kolmekymmentäviisi sekuntia, jolloin Miko Kailiala aloitti oman urakkansa. Kailialan johdolla TPS onnistui iskemään jopa neljästi, joista hän itse maalsi kolme.

Toiseen erään mentiin vierasjoukkueen 2-5  johtoasemassa ja kun neljäkymmentäkahdeksan sekuntia oli kulunut osui Kailiala jälleen. Peli repeytyi lopullisesti Mikko Hautaniemen 2-7 osuman johdosta. Kailiala onnistui vielä pelissä kertaalleen viimeisessä erässä ja loppulukemat 5-10 jäivät taululle. TPS:n tappioton putki venyi jo kuuden pelin mittaiseksi voiton myötä. Huomenna TPS kohtaa vieraissa OLS:n