Näyttävät tapahtumaottelut sunnuntaina Kupittaalla!

Näyttävät tapahtumaottelut sunnuntaina Kupittaalla!

Sunnuntaina 12. tammikuuta on mahdollista nähdä TPS:n miesten ja naisten salibandyliigajoukkueiden näyttävät tapahtumaottelut Kupittaalla. Seuraliput alkaen 2 € ja yksittäiset otteluliput 10 €.

Tapahtumaottelut tarjoavat alueen urheiluseuroille ja -joukkueille erinomaisen mahdollisuuden varainkeruuseen, sillä ko. tahot voivat hankkia Seurapelipäivän pääsylipun vain 2 eurolla.

<< Hanki Seuraliput >>

<< Yksittäiset otteluliput >>

Mikäli joukkue myy pääsylipun suositushinnallaan 10 eurolla, niin joukkue saa pitää itsellään peräti 80 prosenttia eli 8 euroa. Mikäli yksi joukkue myisi esimerkiksi 50 lippua, niin joukkue kerää omaan kassaansa peräti 400 euroa.

Urheiluseura tai -joukkue voi myös käyttää lipputarjouksen lippujen ostamiseen itselleen eli lippuja ei ole pakko myydä, vaan ne voi myös käyttää itse. Mukana on myös pieni porkkana eli eniten lippuja myynyt joukkue voittaa joukkueelleen saunaillan Leaf Areenalle (arvo 300 €).

Koko TPS-junioriyhteisö yli lajirajojen on jo lähtenyt lipunmyyntikampanjaan mukaan eli mukana ovat salibandyn lisäksi juniorijalkapallo ja -jääkiekko. TPS haluaa tarjota saman mahdollisuuden myös alueen muille seuroille, sillä TPS Salibandyn toiminnanjohtaja Toni Autio näkee Seurapelipäivän tärkeänä mahdollisuutena niin eri TPS-lajien kuin muidenkin alueen urheiluseurojen yhteistyön kehittämiseen.

“Haluamme TPS:n olevan esimerkillinen toimija monella saralla ja jos pystymme edustusjoukkueidemme kotiotteluiden avulla helpottamaan niin omien kuin muidenkin joukkueiden tai lajien harrastamismahdollisuuksia, niin totta kai haluamme käyttää sen mahdollisuuden!”

Kupittaan palloiluhalli tarjoaa Seurapelipäivälle mahtavat puitteet © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik

Seurapelipäivän tarkoituksen on muutenkin nostaa seuratoimijoiden tärkeää työtä ja osoittaa heille heidän ansaitsemaansa arvostusta. Koripalloseura Bisons teki muutama vuosi takaperin vastaavan lipunmyyntikampanjan silloisella HK Areenalla pelatussa VTB-liigan ottelussa ja peliin myytiin peräti yli 8600 lippua.

TPS:n seurapelipäivä toimii samalla hyväntekeväisyystapahtumana, sillä seuralippujen lisäksi myynnissä on 10 lipun lippupaketteja (á 100 €), joiden tuotoista 80 prosenttia lahjoitetaan Hope ry:lle vähävaraisten harrastustoiminnan tukemiseksi. Lippupaketin ostaneet yritykset mainitaan TPS Salibandyn uutiskanavissa ja ottelutapahtumassa.

“Hope ry tekee mahtavaa työtä vähävaraisten tukemiseksi mm. vaate- ja tavaralahjoitusten kautta, mutta he ohjaavat myös lapsille ja nuorille harrastustukea ja tarjoavat vapaa-ajan elämyksiä. Me haluamme omalta osaltamme tarjota yrityksille ja yhteisöille mahdollisuutta lähteä mukaan tukemaan Hope ry:n toimintaa ostamalla lippuja, vaikka henkilökunnalle tai omille asiakkailleen viihdyttävään ottelutapahtumaan”, Autio toteaa.

Tapahtumaottelua mahdollistamassa ovat otteluisäntä Rajupaja ja Tiketti.

Seurapelipäivä su 12. tammikuuta
klo 14.30 TPS N1 vs. Classic
klo 18.30 TPS M1 vs. ÅIF

Lisätiedot ja lippupakettien myynti
Toni Autio
0400 866 440
toni.autio@tpssalibandy.fi
Toiminnanjohtaja
TPS Salibandy

Käytännön ohjeet seuroille:

Voitte tilata seura- tai joukkuekohtaiset liput Lyyti-palvelun kautta täältä. Lyytiä varten tarvitsemme seuranne tai joukkueenne laskutustiedot ja yhteyshenkilön yhteystiedot. Seuralippujen minimitilausmäärä 20 kpl. 

Tilatut liput on mahdollista noutaa tilauksen jälkeen 7.-9. tammikuuta klo 09.00-15.00 TPS-toimistolta Leaf Areenalta tai sopia suoraan muista toimitusjärjestelyistä.