TPS:n miesten tiukka viikonloppu

TPS:n miesten tiukka viikonloppu

Viikonloppu on taas täällä ja se on jälleen täynnä TPS salibandya. Miehet kohtaa ensin tänään perjantaina 18:30 Oilersin vieraissa ja lauantaina SPV matkaa puolestaan Turkuun. TPS lähtee viikonloppuun kahdeksan pelin voittoputkessa, joista seitsemän on tullut F-liigassa ja edellinen voitto tuli Suomen Cupista viime viikonloppuna.

Varmasti tiukka ottelu tulossa tänään, kun vastaan asettuu sarjassa kolmantena oleva Oilers. Vaikka TPS on hyvässä vireessä niin on myös Espoolaisjoukkue, joka on ottanut tepsin lailla ensimmäisestä kymmenestä ottelusta seitsemän voittoa ja kerännyt niistä neljä pistettä turkulaisia enemmän. TPS:n päävalmentajan Santeri Raatarilan mielestä Oilers ottelu tulee joukkueelle hyvään paikkaan.

”Mukava kohdata Oilers perjantaina. Tarkoituksena on luonnollisesti jatkaa voittoputkea entistä pidemmäksi. Ollaan saatu syksyn aikana vietyä pelaamistamme hieman napakammaksi ja yhtenäisemmäksi, niin mielenkiintoista nähdä miten tämä näkyy juuri Oilersia vastaan”, Raatarila kertoo.

Lauantaina vuorossa on taas kotipeli Kupittaalla, kun SPV matkaa Seinäjoelta Turkuun TPS:n vieraaksi. Myös viime viikonloppuna Suomen Cupissa jatkoon mennyt SPV makaa tällä hetkellä liigassa kahdeksantena. Joukkueet kohtasi viimevuonna pudotuspeleissä puolivälierä vaiheessa, tuolloin TPS oli parempi otteluvoitoin 4-1.

”Suhteellisen samoilla sapluunoilla mennään. Nythän meillä on tiukka rypistys, kun pelataan tällä viikolla perjantaina ja lauantaina, sekä ensi viikolla keskiviikkona ja lauantaina”, Raatarila sanoo.