TPS:n miehet lopetti runkosarjansa voittoon

TPS kohtasi runkosarjan viimeisessä ottelussa kotonaan Nokian KrP:n. Sarjassa toisena ja kolmantena olevien joukkueiden kohtaamisesta odotettiin tiukkaa vääntöä, eikä tämän illan kamppailu pettänyt. Loppuun asti viihdyttävä ottelu päättyi TPS:n 6-3 voittoon.

Vierasjoukkueen tehomies Joona Rantala avasi ottelun maalihanat, kun vähän yli minuutti oltiin ehditty pelaamaan. TPS sai kuitenkin ensimmäisen erän aikana käännettyä pelin itselleen. Ensin osui Miko Kailiala, jonka jälkeen Tatu Kanervisto laukoi joukkueen 2-1 johtoasemaan. Nokian KrP tuli tasoihin onnistuttuaan myös toisen erän ensiminuuteilla, mutta TPS siirtyi nopeasti johtoon Tuomas Ojalan osumalla. Tämän jälkeen nähtiin hieno hetki, kun Kailiala onnistui ylivoimalla siirtämään turkulaiset jo 4-2 karkumatkalle. Osuma oli Kailialalle liigauran 500:s tehopiste. Molemmat joukkueet onnistui erässä vielä kertaalleen, jonka myötä viimeiseen erään lähdettiin 5-3 lukemissa.

Todella jännittävän ja tiukan ottelun viimeisessä erässä nähtiin vain yksi osuma, josta vastasi TPS:n kapteeni Lauri Stenfors. Kotijoukkueen 6-3 ylivoimamaali jäi ottelun viimeiseksi. TPS keräsi kaikki kolme pistettä ja päätti runkosarjansa komeaan voittoon.

”Pelattiin hyvä ja ehjä ottelu. Oltiin heti alusta asti sisällä pelissä ja reagoitiin tilanteisiin terävästi. Pitää olla tyytyväinen esitykseen ja siihen ilmeeseen miten toimitaan tällä hetkellä joukkueena”, kertoo TPS:n päävalmentaja Santeri Raatarila.

”Runkosarja on nyt taputeltu, mutta runkosarja on vain runkosarja. Kaikki vastustajat on tällä kaudella pystytty kaatamaan, joten tästä on hyvä lähteä kohti tulevia puolivälieriä”, Raatarila jatkaa.