TPS:n Cup-juna suuntaa sunnuntaina Vaasaan – “Erittäin odottava ja innostunut fiilis!”

TPS:n Cup-juna suuntaa sunnuntaina Vaasaan – “Erittäin odottava ja innostunut fiilis!”

TPS:n miesten edustusjoukkue ei viikonloppuna pelaa liigapelejä. Joukkue nähdään kuitenkin tositoimissa, kun se matkaa Suomen Cupin 6.kierroksen kamppailuun 2.divisioonassa pelaavan SB Vaasan vieraaksi. TPS:n pelaavassa miehistössä nähdään varmuudella myös U19-poikien MM-kisoissa Suomen kapteenina toiminut Juuso Varjokumpu. 

Varjokumpu itse odottaa kamppailua vesi kielellä.

“Erittäin odottava ja innostunut fiilis päästä miehissä ensi kertaa aloittavaan kokoonpanoon nyt sunnuntaina Cupin ottelussa! Kesä ja alkusyksy ovat olleen minulle lajiharjoittelun kannalta rikkonaisia kevään U19-kisojen jälkeen vaivanneen rannevamman takia. Kääntöpuolena on se, että koska lajiharjoittelusta on ollut vamman takia taukoja, olen nämä ajat voinut keskittyä oman fysiikan kehittämiseen.”

Varjokumpu toimi Suomen U19-maajoukkueen kapteenina kevään MM-kisoissa. Kuva Juhani Järvenpää

TPS on viime kausina tullut tunnetuksi ennen kaikkea kivikovasta puolustuspelistään ja pelaavaan kokoonpanoon murtautuminen ei ole helppoa. TPS:n toimintaympäristö potkii kuitenkin Varjokumpua eteenpäin toistaiseksi pienenä pysyneestä roolista huolimatta.

“On hienoa, että olen jo viime kaudella päässyt mukaan miesten treeniympyröihin. Kovaan pelaavaan pakistoon murtautuminen ei ole helppoa, mutta motivaatio ja halu itseni kehittämiseen on korkealla.” 

Vaikka sunnuntain vastustaja pelaa pari sarjatasoa alempana, Varjokumpu ei usko minkäänlaiseen asenneongelmaan. 

“TPS suhtautuu jokaiseen peliin vakavasti. Uskon, että sunnuntaina Vaasassa tullaan näkemään erittäin voitontahtoinen ja pirteä TPS.”

SB Vaasa-TPS su 24.11. klo 15.00, OP-Arena