TPS:lle tärkeät vieraspisteet Oulusta

TPS:lle tärkeät vieraspisteet Oulusta

Turkulaiset kestivät alun vaikeudet ja onnistuivat kääntämään ottelun itselleen toisessa erässä.

OLS:n ja TPS:n välisen ottelun ensimmäinen erä oli maaliton, vaikka turkulaiset tarjosivatkin kotijoukkueelle kolme ylivoimamahdollisuutta.

Toisessa erässä pallopelien vanha klisee astui jälleen kuvaan. Kun OLS ei omista erikoistilanteistaan pystynyt ohittamaan Pyry Luukkosta, oli turkulaisten sihti kohdillaan. Ajassa 24.20 Olli Kinnunen iski takatolpalta vanhaa seuraansa vastaan ylivoimalla ottelun avausmaalin. Syötön maaliin tarjoili kapteeni Olli Laine.

Kymmenen minuuttia myöhemmin Tatu Kanervisto lisäsi tilanteeksi 0-2. Syötön maaliin antoi Jaakko Hautamäki. Näistä numeroista lähdettiin toiselle erätauolle.

Kolmannessa erässä nähtiin kaksi maalia. Ensimmäisenä osui Jani Hyytiäinen ajassa 50.33 ja samoissa tilastomerkinnöissä kotijoukkue otti myös aikalisän.

Aikalisä tuottikin tulosta, sillä ajassa 55.16 kotijoukkueen pelatessa ilman maalivahtia Ville Turula kavensi tilanteeksi 1-3.

Enempää maaleja ei ottelussa kuitenkaan nähty, joten pisteet matkasivat Turkuun.

– Parin nihkeämmän matsin jälkeen ihan hyvä peli meiltä. Kova peli, eikä mitään kaunista, mutta voitto saatiin. Tiedettiin, että kaverilla oli eilen peli ja tulee tänää varmasti all in -asenteella taistelemaan pudotuspelipaikasta, TPS:n päävalmentaja Jukka Ruotsalainen kertoi pelin jälkeen.

– Ensimmäisessä erässä tuli jäähyjä, mutta korostettiin, että tunnetta pitää olla. Parempi, että sitä on liikaa, eikä sellaista hengetöntä läpsyttelyä. Pelillisesti kolmas erä oli paras, vaikkei palloa pidettykään. Harmillisesti OLS sai yhden maalin tehtyä jostain pompusta, Ruotsalainen sanoo.

Kauaa ei mustavalkoiset voi voitosta nauttia, sillä jo tiistaina edessä on seuraava peli, kun Happee saapuu vieraaksi Kupittaalle.

– Kokoonpanossa oli muutoksia sairastelujen takia ja Nurmisen Janne putosi vielä ottelun aikana pois. Toivottavasti saadaan äijiä jalkeille, sillä vastus sytyttää varmasti.

OLS – TPS -ottelun tilastot

Salibandyliigan tilastot