TPS:lle tappio Raholasta – Finaalit jatkuvat perjantaina

TPS:lle tappio Raholasta – Finaalit jatkuvat perjantaina

TPS koki tappion kolmannessa finaalissa, kun Nokian KrP nappasi voiton 7-3 -lukemilla.

Mustavalkoiset saivat otteluun erinomaisen alun, kun Aleksi Ahokkaan tarkka laukaus painui KrP:n maaliverkkoihin kolmen minuutin kohdalla ja kaksi minuuttia myöhemmin Mikko Hautaniemi ohjasi pallon eleettömästi maaliverkkoihin. Vartin pelaamisen jälkeen KrP kuitenkin pääsi iskemään kaksi nopeaa maalia ja peli oli tasan.

Myös toisen erän alku oli mustavalkoisten kannalta lupaava, sillä vajaan kahden minuutin kohdalla Hautaniemi pääsi iskemään pallon maaliverkkoihin Waltteri Vesterisen esityöstä. Muutamaa minuuttia myöhemmin nähtiin hämmentävä hetki, kun Olli Laineelle näytettiin punaista korttia, mutta videotarkastuksen jälkeen tuomio kumottiin. Laine kuitenkin 2+10 minuutin istunnolle ja KrP ylivoimalla tasoihin. Kotijoukkue iski toisessa erässä myös toisen maalin ja tauolle mentiin 4-3 -tilanteessa.

Päätöserässä TPS:n tasoitus oli muutamaankin otteeseen lähellä, mutta tolppia lähemmäs ei päästy, kun taas toisessa päässä kenttää KrP iski 5-3. Hetkeä myöhemmin taululla oli 6-3 ja loppulukemat 7-3 syntyivät tyhjään maaliin. Mustavalkoisten maalilla Oskari Fälden torjui 12 kertaa.

Finaalit jatkuvat Kupittaan Palloiluhallissa perjantaina 18:30.

Liput voit ostaa osoitteesta tiketti.fi/tps