TPS:lle kova vahvistus – Teemu Aaltonen palaa Salibandyliigaan

TPS:lle kova vahvistus – Teemu Aaltonen palaa Salibandyliigaan

TPS:n miesten liigajoukkue vahvistuu uuden vuoden kunniaksi kovan luokan pelimiehellä, kun pitkän sairastelun jälkeen takaisin pelikuntoon ehtinyt Teemu Aaltonen, 29, tekee paluun Salibandyliigaan ja Palloseuran hyökkäykseen.

Alkukauden 2.divisioonan Forssan Suuppareita edustanut Aaltonen on solminut TPS:n kanssa sopimuksen joka kattaa kuluvan kauden lopun sekä pelikauden 2018-2019.

Taitava keskushyökkääjä ehti pelata alkukaudella forssalaisten riveissä 12 ottelua, joissa mies keräsi tehopisteet 15+10.

Ennen poisjääntiään liigakentiltä Aaltonen teki TPS paidassa 2013-2014 41:ssa pelaamassaan liigakamppailussa peräti 65 tehopistettä.

Mies on ollut syksystä lähtien jonkin verran mukana TPS-ryhmän harjoituksissa ja TPS:n fysiikkavalmentaja Tiina Laitala-Leinonen on tehnyt Aaltosen kanssa tiivistä yhteistyötä matkalla takaisin liigakentille.

TPS-valmennus onkin erittäin tyytyväinen Aaltosen siirron ratkettua.

”Totta kai tämä on iso asia seuralle ja meidän joukkueelle, että saadaan Teemun tasoinen pelaaja mukaan ryhmään. Silti suurin ilo minulle tulee itse urheilijan puolesta, joka on kulkenut pitkän tien takaisin tähän pisteeseen, eikä hän ole luovuttanut missään vaiheessa. Uskon, että numero 27 tulee antamaan uuden Palloiluhallin yleisölle paljon riemunhetkiä niin kevätkauden aikana kuin tulevaisuudessakin”, päävalmentaja Jukka Ruotsalainen kommentoi.

Aaltonen on pelikelpoinen jo kevätkauden avaavassa Palloiluhallin superkamppailussa, jossa TPS kohtaa tulevana lauantaina SPV:n klo 18.30.

Samalla TPS on purkanut kauden aikana pienelle vastuulle jääneen Sami Tuomisen sopimuksen.