TPS x Gofore – TPS ja Gofore merkittävään yhteistyöhön

TPS x Gofore – TPS ja Gofore merkittävään yhteistyöhön

Gofore ja TPS Salibandy ovat solmineet merkittävän tulevan kauden kattavan yhteistyö- ja kumppanuussopimuksen. Positive impact with Gofore -yhteistyö ulottuu miesten ja naisten edustusjoukkueista aina tyttö- ja poikajuniorijoukkueisiin. 

Uudenlainen yhteistyökonsepti ei tule rajoittumaan ainoastaan edustusjoukkueisiin, vaan Positive impact with Gofore -pelaajat tulevat näkymään myös kaikissa juniorijoukkueissa. Valittujen pelaajien lisäksi positiivista ilmapiiriä luovaan ryhmään on valittu miesten edustusjoukkueen taustaryhmä sekä juniorijoukkueiden vastuuvalmentajat.

Yhteistyön ytimessä on sekä TPS:n että Goforen jakamat urheiluseuratyön ja työelämän arvot eli molemmat haluavat luoda yksilölle hyvän ja turvallisen toimintaympäristön. TPS:n toiminnanjohtaja Toni Autio on uudenlaisesta yhteistyömuodosta erittäin tyytyväinen.

– On hienoa lähteä luomaan uudenlaista konseptia Goforen kanssa, sillä arvomme osuvat erittäin hyvin yhteen. Goforen innokas ja ammattimainen asenne uudenlaisen kumppanuuden luomiseen on toiminut myös meille hyvänä sparrauksena, Autio toteaa.

– Arvostan erittäin paljon positiivisuuden merkitystä kaikessa tekemisessä ja tässä yhteistyössä voi olla alku menestyksekkäälle molempia kehittävälle yhteistyölle, Autio jatkaa.

Molemmat osapuolet tiedostavat hyvin, että urheiluseura tai yritys elää jäseniensä ja työntekijöidensä onnistumisten ansiosta.

– Positive impact with Gofore -konsepti urheilumarkkinoinnissa on meille jännittävä ja myös kokeileva. Haluamme olla vastuullinen ja osallistuva yritys, joka pystyy jakamaan omaa kokemustaan uudenlaisesta työkulttuurista ja ylipäätään tekemisen malleista, Goforen aluejohtaja Eero Rostiala kommentoi.

– Kun mietimme sponsorointimahdollisuuksia, halusimme tehdä jotain vaikuttavaa myös junioripuolelle. Positive impact with Gofore -ytimessä ovat jokaisessa joukkueessa vaikuttavat ”positiivisen vaikutuksen” pelaajat, jotka eivät välttämättä ole kovimpia pistenikkareita, mutta omalla positiivisella tekemisellään ovat niitä joukkueen tukipilareita.

Edustusjoukkueiden osalta Positive impact with Gofore -pelaajiksi on valittu Toni Salminen, Olli Kinnunen, Laura Rantanen ja Milla Nordlund.

© Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik Olli Kinnunen on yksi Positive impact with Gofore -pelaajista.

Lisätiedot ja tiedustelut

TPS Salibandy
Toni Autio
Toiminnanjohtaja
toni.autio (at) tpssalibandy.fi

Gofore Oyj
Eero Rostiala
Aluejohtaja
eero.rostiala (at) gofore.com

Gofore on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntijayritys. Gofore auttaa asiakkaitaan heidän haasteidensa ratkaisemisessa, jotta he pystyvät menestymään paremmin. Kasvavan Turun toimipisteen lisäksi Gofore toimii Tampereella, Helsingissä ja Jyväskylässä. Suomen ulkopuolella Gofore toimii Saksassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Virossa. Gofore elää ja hengittää jo yli 550 alan johtavan asiantuntijan voimin. Kaikella Goforen tekemällä on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Goforella tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen.

Lisätietoja Goforesta: https://gofore.com/yritys/