TPS voitolla joulutauolle – “Loistava esitys koko joukkueelta!”

TPS voitolla joulutauolle – “Loistava esitys koko joukkueelta!”

TPS:n hankala alkukausi on taittunut ja tuloskunto alkaa olla kohdillaan. Tänään joukkue haki tyylikkäät vieraspisteet Vantaalta EräViikinkien kustannuksella lukemin 2-5 (0-3, 1-1, 1-1). Joukkueen tehomiehinä hääräsivät ykköskentän Miko Kailiala (3+0) sekä Eero Jalo (0+3). Voitto pitää TPS:n edelleen vahvasti kotietutaistelussa mukana kevätkaudelle lähtiessä.

TPS-luotsi Janne Kainulainen oli erittäin tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

“Loistava esitys tänään koko joukkueelta! Ensimmäisessä erässä päästiin iskemään oivasti juuri niihin ErVin heikkouksiin, jotka oltiin ennakkoon katseltu. Fokus pysyi tänään koko ajan oleellisessa ja tästä on oikein maukasta lähteä joulun viettoon ja kohti kevään karkeloita.”

Kailiala iski hatullisen – loukkaantumisen jälkeen syntynyt kuudessa pelissä tehot 9+7=16

Alkukauden loukkaantumisensa selättänyt Miko Kailiala on palannut sairastuvalta ryminällä. Hänen kuusi viimeistä otteluaan on tuottanut tehot 9+7 ja mikä tärkeintä, TPS on näistä kuudesta kamppailusta voittanut viisi. Kapteeni itse kiitteli joukkueen esitystä ja on luottavainen kevätkauteen lähtiessä.

“Kurinalanen ja kypsä esitys meiltä. Kiva lähteä joulutauolle. Käyrä näyttää edelleenkin ylöspäin ja ensi vuoden puolella sama toivon mukaan jatkuu. Vaikean alkukauden jälkeen peli alkaa pikkuhiljaa loksahtelemaan kohdalleen. Loppurunkosarjan tavojte on raapia mahdollisimman paljon pisteitä ja voittaa turkulainen sähly-yleisö taas meidän taakse. Pidetään siis jatkossakin työhaalarit jalassa ja mennään eteenpäin.”