TPS vieraspelireissulle pohjoiseen

TPS vieraspelireissulle pohjoiseen

TPS:n miehet matkaavat sunnuntaiksi Ouluun OLS:n vieraaksi. 

Turkulaiset lähtevät otteluun tappio niskassaan, sillä keskiviikkona Nokian KrP kävi hakemassa Kupittaalta kaksi pistettä 3-4 -voitolla. TPS heräsi taistelemaan pisteistä vasta ottelun viimeisellä kymmenellä minuutilla, mutta hyvästä kiristä huolimatta aika loppui kesken.

TPS ja OLS kohtasivat lokakuun alussa Turussa, jolloin kotijoukkue voitti selvästi numeroin 5-2. Mustavalkoisten tehokkaimmat pelaajat ottelussa olivat kolmella pisteellä Jani Hyytiäinen ja Sami Saarinen. Hyytiäinen 1+2 ja Saarinen 2+1.

Oululaisilla on edessä tuplapeliviikonloppu, sillä lauantaina joukkue kohtaa EräViikingit ja sunnuntaina OLS saa vieraita Turusta. Oululaisilla on ollut vaikeampaa, sillä viimeisistä kuudesta pelistä joukkue on pystynyt ottamaan vain yhden voiton. Pisteitä on toki tullut kahdella tasapelillä, mutta toista jaossa ollutta pistettä OLS ei ole pystynyt nappaamaan.

Sarjataulukossa joukkueilla on eroa seitsemän pistettä; OLS on sijalla kymmenen ja TPS sijalla seitsemän. Eroa pudotuspelipaikkaan oululaisilla on kuusi pistettä, joten sunnuntaina edessä on taatusti tiukka taistelu pisteistä.

TPS:lla edessä on ns. pakkovoitto, mikäli joukkue haluaa varmistaa paikkansa pudotuspeleissä.

Kotijoukkue OLS

Salibandyliigan tilastot