TPS väänsi itsensä sillasta tärkeään voittoon – ”Mahtava nousu meiltä!”

TPS väänsi itsensä sillasta tärkeään voittoon – ”Mahtava nousu meiltä!”

TPS:n ja Oilersin välinen huippukohtaaminen ei keskiviikkona jättänyt Veikkaus-TV:n välityksellä ottelua seuranneita kylmäksi. TPS:n murheenkryyninä viime ajat ollut avauserä lähti käyntiin kotijoukkueen kannalta mallikkaasti TPS:n karatessa 2-0 johtoon, mutta erätauolle mentiin vierasjoukkueen 2-3 johtoasemassa.

Oilersin vahva ote jatkui kakkoserässä ja se karkasi jo kolmen maalin johtoon ennen Tuomas Ojalan kavennusosumaa. Päätöserässä TPS oli tuttuun tapaan rautaa ja se tuli ensin tasoihin ja vajaa neljä minuuttia ennen päätössummeria Mikko Hautaniemen osumalla ohi. Oilers ei pitkästä 6v5 -pätkästä huolimatta päässyt kovin vaarallisille paikoille ja näin TPS kuittasi revanssin ja tärkeät kolme pistettä taistelussa runkosarjan kärkisijoista lukemin 6-5 (2-3, 1-2, 3-0).

TPS:n päävalmentaja Janne Kainulainen oli jälleen ylpeä joukkueensa sitkeydestä.

Kaveri käytti momentuminsa tänään hyvin, mutta meiltä mahtava nousu mielestäni ansaittuun voittoon! Kertoo jälleen kerran, että meillä on loistava joukkue, jonka selkäranka ei pienestä murru. Pelattiin tänään pallollisena suurin osa pelistä todella hyvin ja se takasi lopulta voiton, vaikka viimeistely välistä hieman tökkikin.

[envira-gallery id=”10309″]