TPS takoi jälleen taululle murskalukemat

TPS takoi jälleen taululle murskalukemat

TPS:n miehet matkasi perjantaina Vantaalle, kun se sai vastaansa sarjajumbon Tikkurilan Tiikerit. TPS oli onnistunut kahdessa aikaisemmassa ottelussa jopa kaksikymmentäkolme kertaa, eikä joukkueen tehokkuudessa tänäänkään ollut ongelmia.

Vain kuusi pistettä tällä kaudella kerännyt Tiikerien joukkue jäi tänään pahasti vierasjoukkue TPS:n jalkoihin. TPS aloittikin maalinteon heti ottelun alussa, kun Miko Kailiala ampui vieraat johtoon. Tämän jälkeen TPS osui erässä vielä kolmesti, joista viimeisen teki Janne Hoikkanen illan toisellaan juuri ennen erän päättymistä.

Toisessa erässä ei turkulaisten vauhti hidastunut, vaan Kailiala aloitti jälleen joukkueen maalinteon ja Aleksi Ahokas maalasi seuraavat kaksi lyhyen ajan sisällä. Mikko Hautaniemi laittoi taululle 0-8 lukemat vielä ennen viimeiseen erään siirtymistä. Janne Hoikkanen onnistui hattutempussaan ottelun maalirikkaimman erän alussa, jonka jälkeen TPS osui vielä viisi kertaa. Tiikerit onnistui myös maalinteossa kertaalleen, mutta loppulukemat 1-14 Vantaalla tuottaa TPS:lle kaikki kolme pistettä.

”Ollaan viime peleissä oltu aika tehokkaita maalipaikoissa, joka lupaa kyllä hyvää kevättä ajatellen. Lisäksi sanoisin, että tällä hetkellä tunnelma on joukkueessa sopivan rento ja positiivinen”, kertoo 3+1 tehot tänään lyönyt Janne Hoikkanen.

”Meidän ketju on parantanut pelaamistaan peli peliltä ja pystytään luomaan laadukkaita maalipaikkoja jokaisessa pelissä. Tänään maalipaikat siunaantui itselleni ja onneksi satuin käyttämään ne hyväksi. Luulen, että ketjumme hyvä vire tulee jatkumaan myös kevään tärkeimmissä peleissä”, lopettaa Hoikkanen.