TPS – SPV -ottelun ennakko- ja infopaketti

TPS – SPV -ottelun ennakko- ja infopaketti

TPS:n miesten salibandyliigajoukkue pääsee tulevana lauantaina pelaamaan ensimmäisen ottelunsa uudessa kotihallissaan, vastavalmistuneessa Kupittaan palloiluhallissa.

Kuudentena sarjataulukossa oleva kotijoukkue lähtee otteluun neljän ottelun voittoputkessa, kun se onnistui kaatamaan viime vuoden viimeisessä ottelussaan EräViikingit voittomaalikilpailussa maalein 5-6. Seuraavaksi vastaan asettuu Seinäjoen Peliveljet, joka on kaksi pistettä sarjataulukossa turkulaisia edellä.

SPV on tuttu vieras turkulaisten juhlissa, sillä seinäjokelaiset olivat vastassa TPS Salibandyn 20-vuotisjuhlaottelussa marraskuussa 2015.

TPS:n päävalmentaja Jukka Ruotsalainen sanoo SPV:n olevan todella kova haaste.

– Kokenut joukkue, joka osaa haistaa veren ja käyttää kaikki vastustajan heikkoudet julmasti hyväksi.

– Meidän pitää olla aloitteellinen. Meidän täytyy uskaltaa lähteä viemään peliä ja pakottaa sitä kautta kaveri reagoimaan, ennemmin kuin jäädä ihmettelemään, että mitä kentällä tapahtuu, Ruotsalainen kiteyttää.

Ottelussa saattaa olla juhlan aihetta myös seinäjokelaisten riveissä, sillä SPV:n hyökkääjä Mikko Kohonen on pisteen päässä tuhannesta salibandyliigan pisteestä, kun lasketaan yhteen sekä runkosarjan että pudotuspelin pisteet.

– Jos Mikko tekee maalin ja TPS voittaa, voidaan molemmin puolin olla tyytyväisiä, Ruotsalainen sanoo hymyillen.

Odotettavissa ennätysyleisö

TPS – SPV -otteluun on perjantaiaamuun mennessä myyty jo pitkälle toista tuhatta lippua ja lipunmyynti on ollut koko ajan vilkkaampaa, kun pelipäivä lähenee.

Vaikka kaikki on pyritty ottamaan huomioon, moni asia hakee vielä muotoaan. Tässä kuitenkin muutamia asioita, joihin kannattaa perehtyä ennen hallille saapumista. Kehotamme kaikkia varaamaan aikaa, jotta asiat saadaan hoidettua sujuvasti ja vältytään ruuhkilta. Odotettavissa on, että peliin on tulossa tämän kauden tähän mennessä suurin yleisömäärä.

Jos tulet peliin omalla autolla, lähistöltä löytyy hyvin parkkipaikkoja, sillä halli sijaitsee aivan urheilupuiston tuntumassa. Tarkempi pysäköintikartta löytyy tämän uutisen alta.

Julkisia suosivien kannattaa käyttää linjaa numero 60 (Vaala-Kauppatori-Suikkila), joka pysähtyy Lemminkäisenkadulla aivan hallin edessä.

Median edustajille on Kupittaan palloiluhallin pääoven sisäpuolella lauantaina klo 17.30 alkaen piste, josta saa mediapassin TPS Salibandyn miesten kotiotteluihin lehdistökorttia näyttämällä.

Suosittelemme muutenkin tulemaan ajoissa, sillä ennen ottelun alkua on luvassa huikea koko perheen show!

Ovet avautuvat tuntia ennen ottelun alkua ja itse ottelu pyörähtää käyntiin klo 18.30.

Toivotamme kaikille oikein mukavaa iltaa huippusalibandyn parissa!

Salibandyliigan tilastot

Vierasjoukkue SPV

header_logo.png
Lippujen hinnat ovelta:
  • Aikuiset 12 € (aikuiset S-Etukortilla 10 €),
  • Erikoisliput (työttömät, eläkeläiset, opiskelijat) 6 €
  • Lapset (7-16-vuotiaat) 4 €.

palloiluhallin_asiakaspysakointipaikkakartta-page-001.jpg