TPS selkä seinää vasten

TPS selkä seinää vasten

TPS:lla on sunnuntaina pakkovoiton paikka, mikäli se mielii jatkaa pudotuspelikevättään.

TPS ja Happee kohtasivat perjantaina Kupittaalla sarjan neljännessä ottelussa. Maaleja tehtiin jälleen tasatahtiin, ja kahden erän jälkeen tilanne oli vielä 4-3 vierasjoukkue Happeelle.

Päätöserässä ja varsinkin sen loppuminuuteilla ero kuitenkin repesi ja päätösnumerot 3-9 olivat kotijoukkueelle kaikkea muuta kuin mairittelevat. Voiton myötä Happee siirtyi ottelusarjassa 3-1 -johtoon ja sarja on ensimmäisen kerran katkolla sunnuntaina Jyväskylässä.

TPS:n päävalmentaja Jukka Ruotsalainen oli luonnollisesti pettynyt, ettei sarjaa pystytty tasoittamaan kotiyleisön edessä.

– Meillä oli siinä toisen erän alussa viiden minuutin ylivoima, jolloin tämä peli olisi pitänyt pystyä ratkaisemaan. Happee sen kuitenkin kesti ja sai perään oman ylivoiman, ja sitä kautta momentumin. 3-5 -maali tuli meille henkisesti pahaan saumaan. Olimme juuri selvittäneet alivoiman ja sitten kaveri iskee, Ruotsalainen summasi pelin jälkeen.

Sunnuntain peliin Ruotsalainen lähtee luottavaisena.

– Pelillisesti pystymme viemään tätä sarjaa; sen osoitti tänäänkin ensimmäinen erä. Sunnuntaina meidän pitää pystyä hallitsemaan koko 60 minuuttia. Vaihto vaihdolta mennään, eikä aleta miettimään asioita liian pitkälle.

Kotijoukkue Happee

Salibandyliigan tilastot